Jesse Junnila ja Aleksi Leppänen jatkavat Salamapaidassa, Sami Liuhala liittyy mukaan uutena pelaaja
3.11.2017 23:10 Uutiset / Edustus

Kolme uutta pelaajasopimusta - kasassa nyt yhdekäsn sopimusta kaudelle 2018.

Musan Salaman kauden 2018 joukkueen rakentaminen on täydessä käynnissä. Seura on julkaissut tähän mennessä kuusi pelaajasopimusta, nyt ryhmä täydentyy kolmella pelaajalla. Jesse Junnilan jatkosopimus on ollut yksi odotetuimmista. Keskikentän taituri nähdään Salamapaidassa myös tulevana kesänä. Marraskuussa 28-vuotta täyttävä Junnila on juonikas pelaaja, joka tuo monipuolisuutta myös joukkueen erikoistilannepelaamiseen.

Vuonna 1997 syntynyt Aleksi Leppänen pelasi vielä päättyneellä kaudella lähinnä A-nuorten peleissä sekä reservijoukkueessa. Leppänen on tunnollinen ja tavoitteellinen pelaaja, joka lähtee tulevaan kauteen vakiopaikka avauskokoonpanossa mielessään. Hyökkääjänä pelaava Leppänen oli päättyneellä kaudella edustusjoukkueen mukana hankkimassa paikkaa Suomen Cupin lohkovaiheeseen. Leppänen viimeisteli cup-otteluissa yhden maalin. Osuma syntyi FC Finnkurdia vastaan.

Uutena pelaajana MuSa-paidan pukee päällensämaalivahti Sami Liuhala. Vuonna 1998 syntynyt Liuhala pelasi päättyneellä kaudella paikallisvastustaja FC Jazzin riveissä. Täydet minuutit Liuhala merkkautti seitsemässä Kakkosen pelissä sekä yhdessä Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa. Marraskuussa 20 vuotta täyttävä Liuhala haluaa kehittyä maalivahtina ja hänen tavoitteenaan onkin siirron myötä ottaa seuraava askel urallaan.

- Junnila on ollut jo usean kauden ajan tärkeä osa joukkuetta. Hänen jatkosopimuksensa on todella tervetullut uutinen. Leppänen on erittäin potentiaalinen pelaaja. Viime kauden alku meni häneltä armeijasta johtuen vähän ohi ja nyt onkin todella kiinnostavaa nähdä, mitä hyvä treenitalvi saa aikaan motivoituneessa nuoressa miehessä. Liuhala on myös mielenkiintoinen pelaaja. Kaverilla on ikää vasta 19 vuotta, mutta hän esitti mainiota otteita jo viime kaudella Kakkosessa. Uskon, että miehen kehitys jatkuu, kommentoi Musan Salaman päävalmentaja Ville Ulanen tuoreita sopimusuutisia.

Joukkueen rakentaminen jatkuu ja lisää sopimusuutisia kuullaan varmasti vielä lähiaikoina. Musan Salamalla on kasassa tällä hetkellä yhdeksän sopimuspelaajaa:

Junnila Jesse (kk)
Karlsson Ronald (p)
Kourouma Fatoghoma (p/kk)
Leppänen Aleksi (h)
Liuhala Sami (mv)
Mäkelä Samu-Petteri (h)
Pihlainen Antti-Pekka (p)
Rantala Juuso (kk)
Rantala Sami (h)


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Syyskuu   »
Kategoriat