Haluatko olla osa kasvavaa Salama-perhettä?
1.11.2017 0:47 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Haluatko olla osa kasvavaa Salama-perhettä? Hyppää mukaan valmennushommiin, pääset mukaan rakentamaan Musan Salaman tulevaisuutta!

Musan Salaman pelaajamäärät ovat viime vuosien ajan olleet vahvassa kasvussa. Viimeisimmässä 30.9.2017 päivätyssä pelipassilistauksessa MuSa rikkoi jo maagisen 800 lisenssipelaajan rajan (803 pelaajaa). Kasvua vuoden takaiseen lukemaan on huimat 14% (705 pelaajaa 31.10.2016). Tämä tarkoittaa samalla myös sitä, että seura tarvitsee uusia, innostuneita tekijöitä.

Olet sitten valmentanut jo aiemmin tai vasta mietit valmentamisen aloittamista, Musan Salama haluaa juuri sinut mukaan! Seurassa on jo useamman vuoden ajan satsattu valmentajien kouluttamiseen, joten annamme myös sinulle eväät valmentajana toimimiseen.

Valmentaja ei ole koskaan valmis, joten utelias luonne ja halu oppia uutta ovat piirteitä, joita toivomme sinulta. Pitkäjänteisyys ja tavoitteellisuus yhdistettynä intohimoiseen suhtautumiseen jalkapalloon auttavat sinua haastamaan itseäsi ja kehittymään valmentajana.

Haluamme tarjota uusille musalaisille (ja miksei vanhoillekin) aitiopaikan porilaisen jalkapallon ytimessä. Etsimme valmentajia käytännössä kaikkiin ikäluokkiin, nuorimmista junioreista aina junioriputken päähän asti. Otamme mielellämme innostuneita lisäkäsiä ja -jalkoja myös aikuisjoukkueisiimme.

- Valmentaminen on merkityksellistä hommaa, sillä se antaa mahdollisuuden vaikuttaa lasten ja nuorten kehittymiseen sekä urheilijana että ihmisenä. Valmentaminen tarjoaa onnistumisen elämyksiä, mutta myös niitä kasvun paikkoja itse valmentajalle. Valmentamisen tuomaa tunteiden kirjoa on vaikea löytää mistään muualta. Jalkapallo on todella moniulotteinen peli, mistä oppii koko ajan jotain uutta. Valmentajana toimiminen tarjoaa puitteet itsensä haastamiseen. Parasta jalkapallon valmentamisessa on se, että saa toimia maailman hienoimman lajin parissa ja olla osa suurta futisperhettä, tiivistää Musan Salaman edustusjoukkueen päävalmentajan paikalta kolmen vuoden jälkeen seuran valmennuspäälliköksi siirtynyt Matti Santahuhta.

Jos rinnassasi sykkii jalkapallon muotoinen sydän ja haluat osaksi Salama-perhettä, älä epäröi. Musan Salama odottaa yhteydenottoasi!

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Matti Santahuhta
p. 044 237 1128
matti.santahuhta(at)musansalama.fi


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat