Vuonna 2011 syntyneiden ikäluokan toiminta käynnistynyt - uudet pelaajat tervetuloa mukaan!
14.10.2017 10:48 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Valmistautuminen tulevaan kesään on käynnissä - otamme mielellämme mukaan uusia pelikavereita!

Musan Salaman vuonna 2011 syntyneet pojat aloittivat toiminnan omana ikäluokkanaan parisen viikkoa sitten. Lokakuun alusta lähtien omana joukkueenaan toimiva ryhmä on hyvissä käsissä. Vetovastuun ottavat lasten valmennuksessa jo useamman vuoden mukana toimineet Siiri Lilja ja Joel Nieminen. Ikäluokan toiminta pyöräytetään käyntiin heidän johdollaan tulevan vuoden aikana. Tavoitteena on luoda oikeanlaiset toimintamallit joukkueelle sekä toimia ikäluokan toiminnassa aloittavien toimihenkilöiden tukena kauden aikana.

Liljan ja Niemisen lisäksi joukkueen päivittäisessä toiminnassa on mukana joukko innostuneita vanhempia. Valmennustiimin täydentävät Ville Hämäläinen, Joni Kuusisto, Jaani Mantere, Olli Piira, Janne Santala sekä Markus Vandell. Uuden ryhmän joukkueenjohtajan tehtävistä huolehtivat Susanna Hämäläinen sekä Taru Tommila, ja huollosta vastaa Miia Mukkala. Aloittavan ikäluokan taustalta löytyy siis loistava ja sitoutunut toimihenkilöporukka, joka huolehtii siitä, että toiminta on laadukasta ja innostavaa.

Nyt käyttöön otetusta mallista on tarkoitus luoda pysyvä käytäntö. Jatkossa seuran nimeämät valmentajat ottavat aloittavan ikäluokan ohjaukseensa ensimmäisen kauden ajaksi. Tämän ensimmäisen kauden aikana ajetaan sisään joukkueen vanhemmista muodostuva valmennus- ja toimihenkilötiimi, joka jatkaa seuraavalla kaudella ikäluokan kanssa itsenäisesti. Tarkoitus on antaa tuleville toimihenkilöille tukea sekä luoda yhdessä seuran linjausten mukaiset mallit ikäluokan toimintaan.

Musan Salaman vuonna 2011 syntyneiden poikien ikäluokka koostuu tällä hetkellä hieman ylikolmestakymmenestä ”pikku-Ronaldosta”. Mukaan mahtuu vielä mainiosti, joten jos kotoasi tai tuttavapiiristäsi löytyy mukaansatempaavasta jalkapalloharrastuksesta kiinnostunut eskarilainen, ei muuta kuin tervetuloa mukaan. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Talvikaudella harjoitukset pyörivät Vähärauman koululla sekä Karhuhallissa. Lokakuun ajan harjoitellaan vielä ulkona, paikkana Päärnäisten puisto.

Aloittavan ikäluokan toiminnassa edetään lasten ehdoilla, heidän ikänsä huomioiden. Valmennus on monipuolista ja tähtää lasten kokonaisvaltaiseen kehittymiseen. Ikäluokkatoiminnan alkutaipaleella painopisteitä lajitaitojen ohella ovat motoriset perustaidot, havaintomotoriset taidot, sosiaaliset taidot ja henkiset ominaisuudet. Perimmäisenä tavoitteena on tässä vaiheessa kuitenkin lapsen kipinän sytyttäminen jalkapalloa ja liikuntaa kohtaan. Alkuvaiheessa on tärkeää rakentaa joukkueesta tiivistä yhteisöä niin, että pelaajat kokevat olevansa yksi joukkue, jonka paidassa komeilee Musan Salaman logo. Harjoittelu ja pelaaminen tapahtuu pienemmissä, pelaajan senhetkiseen tasoon perustuvissa ryhmissä, jotta jokainen pelaaja saa omalle tasolleen ja kehittymiselleen oikeanlaista haastetta. Tasoryhmät eivät kuitenkaan ole kiinteitä, vaan pelaajat liikkuvat eri ryhmien välillä, pelikauden aikana sekä peli- että harjoitusryhmiä muodostettaessa.

Ikäluokan toimintaan mukaan lähtevillä Siiri Liljalla ja Joel Niemisellä on erittäin hyvä fiilis joukkueen ensimmäisistä tapahtumista. He uskovat, että kaudesta 2018 tulee hieno vuosi, josta pelaajille, toimihenkilöille ja vanhemmille jää käteen uusien taitojen lisäksi upeita elämyksiä. Tulevaa futiskesää odotetaan jo innolla ja talvi harjoitellaan hymy huulilla. Kesä ja leikkimaailman pelit ovatkin edessänopeammin kuin huomaammekaan.

Toivotamme uudet pelurit lämpimästi mukaan toimintaamme!

Uudet, jalkapalloharrastuksesta kiinnostuneiden pelureiden vanhemmat, olkaa suoraan yhteydessä joko Siiri Liljaan (p. 0440 197 896 / siiri.lilja(at)musansalama.fi) tai Joel Niemiseen (p. 050 366 5939 / jnieminen84(at)gmail.com). Heiltä saatte lisätietoa toiminnasta sekä aikatauluista.

Lisää infoa joukkueen toiminnasta löydät myös suoraan ikäluokan OMILTA SIVUILTA.



   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat