Yläkoululeiriviikon uutisia Eerikkilästä!
9.10.2017 20:53 Uutiset / D-tytöt

Yläkoululeiriviikon uutisia, Inka Liimatainen

Musan D-tytöistä Inka Liimatainen päätti haastaa itsensä ja hakeutua yläkoululeiritykseen Eerikkilään.
Seuraavassa Inkan kertomus ensimmäisestä leiriviikosta. Toivottavasti saamme jatkoa näille kertomuksille lukuvuoden aikana.

-Olli

Inkan kokemuksia yläkoululeirityksestä

Olin Eerikkilässä yläkouluikäisille tarkoitetulla jalkapalloleirillä 2.10 - 5.10. Leirejä järjestetään neljä lukuvuoden 2017 - 2018 aikana.https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/ensimmainen-ylakoululeiriviikko-eerikkilassa-takana

Löysin tästä yläkoululeirityksestä jutun twitterin kautta joskus kesällä. Päätin heti hakea sinne ja täytettiin hakulomaketta varmaan kolme tuntia. No, syksyllä iskälle tuli puhelu Hans Lahdelta että mulle näytettäisiin vihreätä valoa! Aika shokki oli.

Maanantaina leiri tosiaan alkoi. Minusta ensivaikutelma Eerikkilästä oli kaikin puolin positiivinen! Hans piti leirin avauksen, jossa käytiin läpi, että mitä tällä leirillä tapahtuu ja mitä koko leiritysprosessin aikana koitetaan saada aikaan.

Meillä oli sitten noin viisi tuntia läksyjen tekoa, jotka oltiin kyselty edellisenä viikolla opettajilta. Meillä oli myös harjoitus päivällä, urheilijaksi kasvu ”luento” alkuillasta ja kehonhuolto illalla. Harjoitukset oli JP-hallissa ja kehonhuolto oli kuntosalilla. Suurinpiirtein sama päiväohjelma torstaihin asti. Harjoittelimme n. 2 kertaa päivässä JP-hallissa, kehonhuoltoa oli uimahallissa ja ulkona, opiskeltiin aikalailla saman verran joka päivä.

Meillä valmentajina toimi Hans Lahti, Atte Mäki jaAnna-Pauliina Kyllönen.

Nukuttiin samoissa huoneissa missä maajoukkue on myös nukkunut. Huoneet omasivat wc:n, suihkun, kaksi sänkyä, tv:n yms.

Syötiin ravintolassa. Oli parempaa ruokaa kuin koulussa, monipuolisempaa ja vaihtoehtoja oli paljon.

Ylipäätänsä leiri oli jännä kokemus, menen kyllä mielellään uudestaan. Tunsin kehittyväni tuolla neljässä päivässä jo paljon. Olosuhteet olivat huippuluokkaa ja valmentajat ihan jees. Treeneissä oli kova tempo, koska mukana oli alueliigassa ja etelä-länsi liigassa pelaavia pelaajia ympäri Suomen. Sain vihjeitä terveelliseen ruokailuun ja omatoimiseen harjoitteluun. Veisin mielelläni sisältöä eteen päin leiriltä omalle joukkueelle ja muillekin.

Suosittelen kaikkia hakemaan tälläisiin leirityksiin, koska tämä on ainakin omalta kannalta oiva tapa kehittyä ja saada motivaatiota omaan ja joukkueen kanssa harjoitteluun.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Syyskuu   »
Kategoriat