Pauliina Paakkisesta kahdeksas sopimuspelaaja
15.9.2017 22:59 Uutiset / Naiset

Paakkinen pyssyttää jatkossakin

Pauliina Paakkinen on kahdeksas pelaaja, joka on kirjoittanut sopimuksen MuSaFutsalin kanssa tulevasta kaudesta. Viime kausi meni Paakkiselta piloille loukkaantumisen takia, mutta debyyttikaudellaan hän oli voittamassa SM-pronssia. Tuolla kaudella hänelle kertyi 16 ottelua tehoilla 10+0.

Paakkinen on jo päässyt palaamaan joukkueharjoituksiin, mutta tietyt harjoitteet jäävät vielä väliin. Odottavat tunnelmat hänellä kuitenkin on, sillä debyyttikaudesta jäi hyvä fiilis. Loukkaantumisestaan huolimatta Paakkinen on positiivisella mielellä liikkeellä ja palaa peleihin, kun aika on oikea. Turhaan hän ei halua hosua, vaan odottaa rauhassa polven kuntoon tulemista.

Paluu vuoden tauon jälkeen tuntuu helpolta. ”Tykkään siitä, että meillä on jonkin verran pysynyt sama porukka kasassa”, kertoo Paakkinen ja jatkaa uusien pelaajien tuovan lisää positiivisia väreitä. ” Se on hyvä, että ollaan saatu lähteneiden pelaajien tilalle yksi paluumuuttaja (Jessica Kannosto) ja vähän uusiakin innokkaita (junnut).”

Paakkinen toivoo, että viime kauden vaikeudet ovat taakse jäänyttä elämää eikä niitä enää murehdittaisi, vaan keskityttäisiin pelaamaan ehjä ja hyvä kausi.


Kuva: Kari Saha /Urheilusuomi.com

Kauden alkuun on enää kaksi viikkoa aikaa ja kausikortteja myydään kovalla tohinalla. Niitä saa lunastaa pelaajilta tai toimihenkilöiltä hintaan 30€. Kausi alkaa kotiottelulla GFT:tä vastaan sunnuntaina 1.10.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat