MuSaFutsalille lisää sopimuspelaajia
1.9.2017 20:41 Uutiset / Naiset

MuSaFutsalin maalilla venyy tuttu hahmo alkavalla kaudella

MuSaFutsalin joukkue alkaa pikkuhiljaa muotoutua. Kauden alkuun on aikaa reilu kuukausi, ja neuvottelut pyörivät kovaa vauhtia. Kolmen pelaajan kanssa on nyt päästy sopimuksiin. Jatkostaan ovat sopineet Siiri Lilja ja Jonna Majamäki sekä pienen tauon jälkeen paluun futsalkentille tekevä Jessica Kannosto.

Joukkueen kapteenina jo muutaman vuoden toiminut maalivahti Siiri Lilja on pelannut kuutta ottelua vaille kaikissa MuSaFutsalin liigaotteluissa. Historian aikana Lilja on osunut vastustajan päähän kahdesti. Syöttöpisteitä hän on merkkauttanut yhteensä seitsemän kappaletta, joista yksi tuli viime kaudella. Lilja ei itse ollut viime kauteen kovin tyytyväinen ja haluaa parantaa otteitaan. Tavoitteena Siirillä on pelata paras kautensa koskaan. Liljan torjuntaprosentti viime kaudella oli 81,7%, jota hän lähtee nyt nostamaan.

”Joukkueella on mahdollisuus mihin vain, kunhan saadaan paketti kuntoon.” Kertoo Lilja ja toivoo näkevänsä futsalkatsomossa runsaasti väkeä tulevalla kaudella.

Toinen jatkava pelaaja on Jonna Majamäki, jonka viime kausi oli rikkonainen loukkaantumisen vuoksi. Tämänkin kauden alku menee vielä kuntouttaessa polvea. Viime kaudella Majamäki pelasi yhdeksän ottelua, joissa oli maalivainu kohdallaan. Penalty löysi tiensä pitseihin Majamäen lapikkaasta seitsemän kertaa. Koko MuSaFutsalin historiassa hän on pelannut 34 ottelua saldonaan 19+12=31 tehopistettä. Ennen uraansa MuSaFutsalissa Majamäki on edustanut SM-lopputurnauksissa FTK:ta, jonka riveissä hän on kertaalleen voittanut Suomen mestaruuden.

”Tasaista ja ehjää kautta odotan joukkueelta. Toivon, että hyvä meininki kentän ulkopuolella näkyisi myös kentällä: päästäisiin nauttimaan siitä pelaamisesta eikä lähdettäisi kentälle vain selviytymään.” Summaa Majamäki alkavan kauden odotuksia. Pienen huolenaiheen hänelle tuo loukkaantunut polvi, jonka vuoksi paluu kentille lykkääntyy tällä tietoa lähelle vuodenvaihdetta. Joka tapauksessa hänet tullaan näkemään jo kauden alusta saakka tsemppaamassa muita pelaajia kentän laidalla.

Kolmikon täydentää NiceFutiksessa kesällä jalkapalloa pelaava Jessica Kannosto, joka tekee paluun futsalkentille pienen tauon jälkeen. Hän odottaa jo malttamattomana, että pelit alkaisivat. Treenit maistuvat Kannostolle todella hyvin, ja hän onkin ollut innokas oppimaan uusia kuvioita, joita päävalmentaja Juha Helander on joukkueelle luonut Kannoston parin välivuoden aikana.

Kannosto kuuluu niihin pelaajiin, jotka ovat MuSaFutsalin historiassa vetäneet yli piste/peli keskiarvolla. 26 ottelua on tuonut tehopisteitä yhteensä 19+14=33. Tulevallakin kaudella hän odottaa itseltään maaleja ja pyrkii auttamaan joukkuetta mahdollisimman paljon. Toiveissa on myös ehjä ja tasainen kausi.


Lisäksi Pauliina Paakkinen on kirjoittanut sopimuksen ja kasassa on kahdeksan sopimusta. Neuvottelut ovat koko ajan käynnissä ja Paakkisen kuulumisia kuullaan lähiaikoina.   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat