MuSaFutsalin naisille neljä sopimusta
16.8.2017 21:15 Uutiset / Naiset

Netta Hannula on yksi jatkajista

MuSaFutsalin naisten joukkue on koko kesän ajan valmistautunut ensi talven Liigakauteen, joka alkaa MuSaFutsalin osalta 1.10 kotiottelulla GFT:tä vastaan. Nyt elokuun alussa joukkue pääsee tuttuun ympäristöön harjoittelemaan lajiharjoitteita, sillä Urheilutalon harjoitukset ovat käynnistyneet.

Ensimmäiset pelaajasopimuksetkin on kirjoitettu ja jatkonsa MuSaFutsalissa ovat sopineet Elina Setälä, Netta Hannula, Milla Ljungman ja Mira Laurila. Ljungmanin viime kausi meni piloille loukkaantumisen vuoksi eikä hän pelannut peliäkään. Loukkaantumisesta on nyt toivuttu ja koko kesä tehty töitä pelikuntoon pääsemiseksi. Ljungman odottaa malttamattomana pääsyä jo Urheilutalolle. Ljungman on ollut Salama-paidassa parin kauden ajan saaden tililleen 30 ottelua, joissa on syntynyt tehot 6+9=15 pistettä.


Milla Ljungman palaa vuoden tauon jälkeen intoa piukassa.
(Kuva: Kari Saha /Urheilusuomi.com)

Joukkueen runkopelaajiin jo pitkään kuuluneet Elina Setälä ja Mira Laurila ovat myös kirjoittaneet nimensä sopimuspapereihin. Koko liigahistorian ajan joukkueeseen kuulunut Setälä on merkkauttanut tililleen 82 ottelua ja ne ovat Setälälle tuoneet tehot 62+45=107. Viime kauden alku meni Setälältä vielä kuntoutuessa, mutta hän oli jo joulukuun aikana täysillä mukana. Kauteen tuli 14 ottelua tehoilla 8+7=15. Laurilan ottelu määrä on 69 ottelua ja tehot 39+30=69. Viime kaudella 16 pelaamassaan ottelussa hän iski tehot 13+8=21.


Elina Setälä jatkaa ja tavoittelee 100 Liigaottelua.
(Kuva: Kari Saha /Urheilusuomi.com)


Mira Laurila toivoo ehjää ja onnistunutta kautta.
(Kuva: Kari Saha /Urheilusuomi.com)Kumpikin odottaa jo innolla uutta kautta ja kummankin kesä on mennyt pelatessa jalkapalloa NiceFutis Himmelissä. Futsaltreenit käynnistyivät jo ajoissa erilaisilla oheisilla. Kumpikin on asettanut tavoitteet korkealle sekä henkilökohtaisesti että koko joukkueen osalta.

Innolla alkavaa kautta odottaa myös neljäs sopimuspelaaja Netta Hannula, jonka viime kausi oli kaikin puolin onnistunut. 14 pelattua ottelua tehoin 13+11=24 ja kuudesti hänet valittiin joukkueen parhaaksi pelaajaksi. Historiassa hän on pukenut MuSaFutsalin pelipaidan päälleen 47 kertaa tehoilla 37+36=73.

Hannula on pelannut kesän TPS:ssa Naisten Liigaa ja uskoo olevansa hyvässä kunnossa kun futsalkausi pyörähtää käyntiin. Futsalpalloon tottuminen tuskin vie kauaa, joten kaudella on lupa odottaa loistokkaita suorituksia Hannulalta.


Kaikki sopimuksen kirjoittaneet pelaajat olivat juhlimassa SM-pronssia kaudella 2015-2016. Kaikilla on sama päämäärä tulevaan kauteen lähdettäessä. Ensin neljän joukkoon ja välieriin ja sitten kirkastamaan pronssia kirkkaammaksi.

Sopimuksia on julkaistu muutama lisää ja heidän kuulumisiaan tullaan kuulemaan lähiaikoina.
Käy myös katselemassa Kari Sahan upeita kuvia täältä: http://www.urheilusuomi.com/pori/galleria.asp


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat