Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen
15.8.2017 22:38 Uutiset / Miehet

Ali Rantala MuSaFutsalin miesten uusi valmentaja

Viime kauden pettymys on nyt huuhdeltu mielistä pois ja MuSaFutsalin miesten joukkueessa puhaltavat nyt uudet tuulet. Viime vuosina valmennuksesta päävastuuta pitänyt Juha Helander siirtyy pelkästään naisten Liigajoukkueen peräsimeen. Kun tieto tästä tuli, niin joukkueessa laitettiin verkot vesille uuden valmentajan etsimisessä. Noin kuukausi sitten saatiin neuvottelut päätökseen ja valmennusvastuun ottaa ex-PoPa valmentaja Ali Rantala, joka valmensi viime kaudella Nakkilan Nastaa. PoPassa Rantala oli pari kautta valmentajana sekä ykkösenä että kakkosena. PoPasta hänen palkintokaappinsa täydentyi SM-pronssilla kaudella 2008-09.

Rantala lähtee MuSaFutsalin perämiseen innokkaana, sillä hän tietää, että organisaatiossa tuetaan futsalia ja joukkue lähtee taistelemaan paikkaa takaisin Ykköseen. Rantalalla on oma näkemys siitä miten futsalia pelataan, joten MuSaFutsalissa saatetaan nähdä jotain uutta. Vanhaakin yritetään pitää yllä ja siihen apuja hän saa kakkosvalmentaja Timo Laurilalta, jonka peliura jatkuu vielä tulevallakin kaudella.

Joukkue on nyt palannut harjoittelemaan Urheilutalolle ja katseet suunnattu tiukasti jo ensi kauteen. Lisää miesten joukkueen kuulumisia lähempänä kauden alkua.


Ali Rantala (kuvassa vasemmalla) on sopinut miesten
valmennuspestistä joukkueenjohtaja Jan Kasken (oikealla) kanssa.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat