Musan Salaman kesäkerho 4.-22.6.2017
31.3.2017 19:10 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Musan Salaman kesäkerho kesäkuussa

Musan Salama järjestää liikunnallisen kesäkerhon 1.-4. luokkalaisille arkipäivisin klo 9-15 Musan kentällä ajalla 4.-22.6. Kesäkerhon järjestämisessä hyödynnetään kentän lisäksi myös seuran Porin kaupungilta vuokraamaa, kenttäalueella sijaitsevaa viipalekoulua sekä kentän lähialueita.

Kesäkerhon toiminnasta vastaa Musan Salaman nappulafutisvastaavana toimiva, kasvatustieteitä opiskeleva Siiri Lilja yhdessä seuran kesätyöntekijöiden kanssa.

Kesäkerhon hinta on 99 euroa/osallistuja ja hinta laskutetaan ennen kerhon alkua toukokuun aikana. Ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 22.4. seuran nettisivulla olevan LOMAKKEEN kautta tai sähköpostilla siiri.lilja@musansalama.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee mainita: lapsen nimi, syntymäaika, ja sosiaaliturvatunnus sekä huoltajan nimi ja yhteystiedot. Kesäkerho toteutetaan mikäli ilmoittautuneita on määräaikaan mennessä vähintään 10.

Kesäkerhon hinta ei sisällä ruokailua, vaan kerholaiset ottavat kotoa eväät mukaan (kunnon lounas ja tarvittaessa välipalaa). Viipalekoululla on jääkaappi ja välineet ruuan lämmitykseen.

Päivän ohjelmassa on liikunnallisia aktiviteetteja sekä leikkejä. Varaamme aikaa myös rauhallisemmalle ohjelmalle, koko päivää ei olla menossa.

TERVETULOA MUKAAN!

Lisätiedot:
Siiri Lilja
p. 0440 197 896


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat