Naisten kausi päättyi maali-iloitteluun
4.3.2017 20:46 Uutiset / Naiset

MuSaFutsal ja GFT tarjosivat yleisölle 13 maalia

Naisten Futsal Liigan runkosarja saatiin päätökseen lauantaina. MuSaFutsal oli saanut vieraakseen runkosarjassa kolmanneksi sijoittuvan GFT:n. Kun kummallakaan joukkueella ei ollut panosta niin ottelusta ei mitään suurta spektaakkelia syntynyt. MuSaFutsalin esitys avausjaksolla oli aneeminen ja GFT karkasi avausjaksolla 0 - 5 johtoon. Toisella jaksolla MuSaFutsal piristyi ja alun nukahtelun jälkeen löysi Penaltykin GFT:n maaliin. Loppulukemat Urheilutalolla olivat 5 - 8 (0 - 5) GFT:n eduksi.

Ottelu alkoi rauhallisesti, eikä kumpikaan luonut mitään vaarallista. GFT:n maalissa pelannut Heidi Lindström nousi alusta saakka aina välillä mukaan hyökkäyksiin. Juuri sellaisesta tilanteesta syntyikin ottelun avausmaali. Lindströmin laukaus muutti maalin edessä suuntaa Kiia Laineesta ja vieraat johtoon ajassa 04.52. Pari minuuttia myöhemmin iski Laine toistamiseen. Tällä kertaa Anna Heleniuksen poikittaissyötöstä. MuSaFutsalkin sai muutamia tilanteita luotua Lindströmin maalille, mutta avausjaksolla ei kotijoukkueen toimesta maaleja nähty. Vieraat kuitenkin iskivät. Ajassa 11.12 Pirta Hiukka 0 - 3, jonka jälkeen MuSaFutsal otti aikalisän. Ajassa 18.20 Elina Setälä pelasi palloa kädellään omassa boksissa ja pallo vietiin kuuteen metriin. Daniela Tjeder ei erehtynyt ja GFT 0 - 4 johtoon. Jakson viimeisellä minuutilla Laine iski hatullisen täyten ja näin siirryttiin tauon viettoon vieraiden 0 - 5 johdossa.

Toisen jakson alku ei lupaillut parempaa kotijoukkueelle. Pari minuuttia oli kulunut, kun pallo vietiin käsivirheen vuoksi kuuteen metriin. Tällä kertaa vetovastuu oli Hiukalla, eikä hänkään erehtynyt, 0 - 6. Pari minuuttia myöhemmin Laine ampui voimalla etuyläkulmaan ja vieraat 0 - 7 johtoon. Seuraavasta hyökkäyksestä rikkoi MuSaFutsal kuparisensa. Elina Setälän syötöstä Netta Hannula iski Penaltyn pussiin. Muutama minuutti myöhemmin Lindström laukoi vieraiden viimeiseksi jääneen osuman. Kaukaa lähtenyt laukaus oli upea. MuSaFutsal iski kahteen minuuttiin kolme maalia aikavälillä 28.27-30.10. Ensin Hannula osui kahdesti lisää Amanda Sirenin syötöistä ja niiden jälkeen Mira Laurila kuittasi puolesta kentästä Lindströmin seikkailut kaventaen tilanteeksi jo 4 - 8. Tällöin vieraat olivat lähes pakotettuja ottamaan aikalisä, sillä kotijoukue oli saanut hengen päälle. Puoli minuuttia aikalisän jälkeen ero kapani kolmeen maaliin. Tiina Karpeeki syötto nousunsa päätteeksi maalin eteen, josta Setälä survoi pallon pitseihin. MuSaFutsal haki kavennusosumia loppuajan, mutta maaleja ottelussa ei enää nähty. Näin runkosarjan viimeinen ottelu päättyi 8 - 5 (5 - 0) kotitappioon GFT:lle. Joukkueiden parhaina palkittiin Netta Hannula (MuSaFutsal) ja Kiia Laine (GFT).

Kausi siis päättyi MuSaFutsalin osalta runkosarjaan ja lopullisen sijoituksen ollessa seitsemäs. Välieräparit ratkesivat myös viimeisellä ottelukierroksella ja ne ovat Ilves FS - FTK ja ACE - GFT.


   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat