Tavataanko tämä joukkue uudemman kerran Tammelan stadionilla syyskuussa? – MuSan Regions` Cup -urakka alkaa Kajaanin Palloa vastaan

Miesten Regions’ Cupin otteluparit arvottiin maanantaina. Musan Salama on mukana kahdeksan joukkueen ryhmässä, ja puolivälierissä vastaan asettuu Kajaanin Pallo. Ottelu on porilaisten kotiottelu, ja sen ottelupäivä tulee olla ennen 7. heinäkuuta.

Pelipäiväksi pyritään saamaan 29. kesäkuuta, mutta tämä varmistuu myöhemmin. Tämä aiheuttaa myös ottelusiirtoja Kolmosen lohkossa.

Salamalla saattaa olla juhannuksen jälkeen tiivis ohjelma: mikäli joukkue voittaa Grankulla IFK:n Kauniaisissa Suomen Cupissa, seuraavan ottelun pelipäivä on joko 25. tai 26. kesäkuuta.

Mikäli Salama voittaa puolivälieräottelunsa, vastaan tulee joko MP:n kakkosjoukkue tai Pöxyt/TNT. Kyseessä on persoonallisesti nimetyn SexyPöxyjen kakkosjoukkue, jonka urakka Suomen Cupissa sujui tänä vuonna Regions’ Cup -kahdeksikkoon oikeutetulla tavalla.

Cup on tarkoitettu Suomen Palloliton alaisissa piiirisarjoissa eli Kolmosessa ja sitä alempana pelaaville seuroille. Regions’ Cup pelattiin ensimmäisen kerran kaudella 2012. Sen jälkeen voitto on mennyt useammalle seuralle, Musan Salaman pitkäaikainen kilpakumppani Kaarinan Pojat on voittanut cupin kahdesti. Voittajajoukkueelle on luvassa tänä vuonna rahapalkinto.

Regions’ Cup huipentuu perjantaina 20.9. Tammelan Stadionilla pelattavaan finaaliin.

Kuvateksti: Musan Salaman Suomen Cup on sujunut tänä vuonna erittäin hyvin. Tämä joukkue päihitti TPV:n edellisellä kierroksella. (Kuva Veganik Photography)