Tänään on kovien panosten ilta: Kauniaisissa ratkeaa, pääseekö Musan Salama Suomen Cupissa 16 parhaan joukkoon

Sunnuntai-iltana kello 18.30 alkaa Kauniaisissa Musan Salaman miesten edustusjoukkueen kauden tähän asti isoin ottelu. Suomen Cupin matsissa Grankulla IFK:ta vastaan selviää, kumpi jatkaa Cupissa 16 parhaan joukkoon. Kotijoukkue pelaa sarjatasoa ylempänä ja on matsissa lievä ennakkosuosikki, mutta Salama on jo kauden mittaan osoittanut että pystyy haastamaan kenet tahansa.

Valmentaja Aki Pietikäinen sanoo, että joukkue on valmistautunut kamppailuun harjoituksissa koko viikon ajan.

– Harjoitukset ovat olleet hyviä ja sälleillä on ollut hyvä asenne. Matsia on käyty läpi niin videoilta kuin taktiikkataulultakin. Muutama uusi malli pelinavaukseen löytyy, samoin prässiin, Pietikäinen kertoo.

Valmentajan mukaan joukkue on erittäin valmis sunnuntain otteluun. Häntä ilahduttaa sekin, että uusi pelaaja Rasmus Jokinen on istunut koppiin ja joukkueeseen hienosti.

– Hän on tosi hyvä tyyppi.

Grankulla IFK:n riveistä löytyy kokeneitakin pelimiehiä. Sellainen on varmasti ainakin Juha Hakola. 36-vuotiaalla Hakolalla on taustallaan pitkä ammattilaisura sekä myöskin yksi aikuisten A-maaottelu. Vastustaja ei porilaisia hirvitä etukäteen.

– Tässä ollaan odotettu, että tulisi jo sunnuntai ja pääsisi pelaamaan, Pietikäinen kiteyttää.

Kuvateksti: Musan Salama on pelannut Suomen Cupissa tähän asti loistavasti. Uusi haaste on vastassa sunnuntaina, kun Kauniaisissa vastaan asettuu Grankulla IFK.
(Kuva Veganik Photography.)