Takaisin sarjakärkeen 2-0 voitolla- katseet jo keskiviikon Cup-pelissä

Sen piti olla aurinkoinen iloittelu masaliisan ja maalien parissa sunnuntai-iltapäivässä. Kuten niin usein tänä vuonna keli muuttui pilviseksi ja kylmemmäksi. Iloittelu ei varsinaisesti ole myöskään sana mikä kuvaa nihkeää P20 SM-karsinnan 2-0 voittoa Tekiksen kylmyydessä pelin jäädyttänyttä Kirkkonummea vastaan.

– Peli oli odotetunlainen. Tärkein eli kolme pistettä jäi Poriin. Rasitustasoltaan peli oli onneksi myös aika helppo. Saimme kierrätettyä paljon pelaajia. Hieno ja tärkeä viikko tulossa ja suuntaamme katseita jo sinne. Keskiviikkona mahtava Cup-matsi tulossa ja siihen rupeamme heti palauttelemaan ja valmistautumaan, Aki Pietikäinen kertasi tunnelmat pelin jälkeen.

Keskiviikkona edessä on siis mahtava cup-peli Kakkosen TPV:ja vastaan. Kausikorteilla pääsee peliin ja liput tavalliseen tapaan 10€/7€. Suomen Cupissa MuSa on 64 parhaan joukossa ja keskiviikkona taistellaan jatkoonpääsystä 32 parhaan joukkoon. Tuleva vastustaja on aloittanut sarjansa hyvin ja pelaa sunnuntai-iltana vielä ottelun VJS:aa vastaan Tammelassa. Ottelusta tulee taatusti tiukka taistelu. Kotikentällä MuSa ei anna vastustajalle yhtään siimaa. Muistissa on vielä harmittava cup-tappio viime vuodelta SalPaa vastaan.

– taistelemme täysillä ja pystymme voittamaan TPV:n. Toivottavasti saamme kovan kannustuksen katsomoon keskiviikkona ja yleisöstä sen kuuluisan ylimääräisen pelaajan.