Salaman cup-juna puksuttaa Tampereelta eteenpäin – Iltaa varjosti Jussi Välilän loukkaantuminen

Musan Salama oli suvereeni vieras Suomen Cupin ensimmäisen kierroksen ottelussa torstai-iltana Tampereen Kaupissa. TPV:n kakkosjoukkue kaatui 0-2, ja paikkoja oli jälleen kerran tehdä enemmänkin maaleja. Ottelu ratkesi ensimmäisellä puoliajalla: maaleista vastasivat Samuil Georgiev ja Simeon.

Ottelua varjosti kapteeni Jussi Välilän loukkaantuminen. Farouq Sebti tuli myöhässä taklaamaan ja lensi tilanteesta ansaitusti suoralla punaisella pesulle. Välilä pystyi ottelun jälkeen kävelemään, mutta jalka oli kipeä. Perjantaina selviää, onko kyseessä murtuma.

– Vastassa oli nuori joukkue, jonka osalta ymmärtää sen että pelataan kovaa kun vastassa on ennakolta kovempi vastustaja. Yleisemmin voi sanoa, että kovaakin voi pelata monella eri tavalla. Vastustajan valmentaja tuntui olevan tulisieluinen kaveri, joten varmaan on niin kuten aina että joukkue on valmentajansa näköinen, vastuuvalmentaja Jeferson Pires tuumi ottelun jälkeen.

Kulma sinne, kulma tänne

TIlastojen valossa Salama oli ottelussa suvereeni. Maalivahtivalmentaja Ville Laiho laski tukkimiehen kirjanpidolla porilaisille 34 kulmapotkua. Jaakko Lakkamäelle kertyi yhteensä yksi torjunta.

Seuraava cupin ottelu on odotettavissa jo ensi viikolla, ja se pyritään pelaamaan Porissa jo keskiviikkona. Vastustaja ei ollut kirjoitushetkellä vielä selvillä, mutta mahdollista on se että se saapuu Satakunnasta.

Kauden alkuun on aikaa nyt noin kuukausi. Viimeistely on varmasti yksi asia, jota pyritään laittamaan parempaan kuntoon maaliskuun aikana.

– Kaksi kovaa matsia per viikko, se on se tahti millä nyt mennään ja se sopii nuorelle joukkueelle hyvin, Pires kuvailee.

Kuvateksti: Jalkapalloromantiikkaa. Musan Salama ja TPV/2 kohtasivat toisensa Tampereen Kaupin urheilupuiston lumikasojen keskellä torstai-iltana. (Kuva: Pekka Ruissalo)