Pori Akatemia voitti jälleen! GrIFK kaatui vieraskentällä fyysisen taistelun jälkeen

Pori Akatemia voitti sunnuntaina vieraskentällä GrIFK:n Kauniaisista. Matsi oli lähes loppuun asti tuloksellisesti selvä, kun Akatemia iski kolme maalia Samuil Georgievin, Valtteri Männistön ja Elijah Simeonin johdolla.

Ottelun 85. minuutilla GrIFK ja viimeiselle minuutille tuli myös kyseenalaisena pidetty rangaistuspotkukin. Se ei enää lopputulosta muuttanut: pisteet Poriin 2-3.

– Ottelu alkoi hienosti. Odotus oli, että kaksinkamppailupelaamista tulee, ja siihen vastasimme todella hienosti. Paremmalla viimeistelyllä maalimäärämme olisi ollut vielä paljon suurempi, sanoo vastuuvalmentaja Aki Pietikäinen.

Ottelun loppuvaiheessa tunteetkin alkoivat nousta pintaan ja useampi vihellys herätti paljon erimielisyyttä, kuten esimerkiksi vastustajajoukkueelle vihelletty rangaistuspotku.

– Ne toivat vastustajan paremmin peliin mukaan. Lopputulos oli kuitenkin oikeutettu: olisi ollut iso vääryys, jos kolme pistettä ei olisi tullut tänään Poriin, Pietikäinen sanoo.

Fyysinen kamppailu

Akatemian valmennuksesta Pietikäinen, Jeferson Pires siinä missä Jussi Väliläkin seurasivat ottelua tarkasti. Vastustaja oli suoraviivainen ja hanakka, mutta Akatemia löysi tavan pysyä ottelussa kuskin paikalla.

– Meidän joukkueemme vastasi kahta kovempaa takaisin, Pietikäinen sanoo tyytyväisenä.

Kuvateksti: Pori Akatemian kausi jatkui sunnuntaina voitokkaana.