Pori Akatemia P20  haki hienon 0-3 voiton Kuopiosta – Puustinen ylpeä joukkueesta

Varoitustili, armeija ja loukkaantumiset meinasivat sotkea valmistautumisen

Pori Akatemian pojat lähtivät matkaan kapealla materiaalilla johtuen armeijan tuomista hankaluuksista lomien kanssa sekä pienten loukkaantumishuolien vuoksi. Joukkue haki hienon 0-3 voiton, jonka arvoa nostaa entisestään se, että perjantaina isolla osalla pelaajista oli isot minuutit TPS Akatemiaa vastaan Kolmosen pelistä.

”Jäätävä esitys joukkueelta, hatunnosto joukkueelle. Pelattiin hyvä pallollinen peli sekä kurinalaisesti tulimme alas puolustamaan. Paikkoja lisämaaleihin oli kyllä paljonkin. Peliin valmistautumista sotki vielä Abbassin sivuun jääminen ottelusta varoitustilin täyttymisen vuoksi. Tämä tuli pienenä yllätyksenä, että kortit eivät olleetkaan tässä tapauksessa sarjakohtaisia. Joukkue käsitteli tuonkin kuitenkin hyvin, ymmärrettiin, että ainoa mihin pystytään vaikuttamaan on tekeminen ja ottelun lopputulos. Pelaajia oli valmiina hyppäämään laatikkoon. Joukkue jatkoi viime ottelusta tuttua hyvää pelaamista. Nyt näyttää hyvältä mutta pidetään jalat maassa ja valmistaudutaan uusiin seikkaluihin. Toivottavasti saadaan penkille vähän laajuutta ja muutenkin pelaajien peliminuutit alkaa olemaan melko kovilla tasoilla.”, joukkueen valmentaja Risto Puustinen tuumailee ottelun jälkeen.

Akatemia nousi sarjassa nyt toiseksi, kun Atlantis hävisi päivällä pelinsä VJS:lle. Ilves, jonka sarjassa ainoana Pori Akatemia on kukistanut, johtaa sarjaa 18 pisteellä. Pori Akatemia on kerännyt 16 pistettä. Pientä helpotusta pelitahtiin tuo tuleva viikko kun P20 Sm-sarja huilaa ensi viikonlopun. Joukkue kohtaa seuraavaksi Porissa su 10.9 PPJ:n. Ottelu pelataan tekonurmella ja se alkaa kello 15.00.