Pisteet jäi Maskuun lukemin 2-1 – 2008 syntynyt Kasperi Nordman debytoi Salaman maalilla.

MuSa lähti hakemaan pisteitä Maskusta nuorella maalivahtikaksikolla kun Joni Kuusisto oli kovassa kuumeessa koko peliä edeltävän viikon. Salama saikin peliin lentävän lähdön, tosin hieman toisenlaisen, mitä joukkue oli varmasti toivonut. Jo neljän minuutin kohdalla ”pallo jäi hieman puolustuksen ja minun väliin eikä oikein tiedetty kuka ottaa. Siitä sitten Maskun pelaaja kävi tökkäämässä pallon maaliin”, kertaili tilannetta Salama-paidassa ensimmäisen miesten pelin ennakkoluulottomasti pelannut Kasperi Nordman.

Masku oli ottelussa isompi, vahvempi ja kokeneempi joukkue ja se ratkaisi voiton joukkueelle tänään. Peli oli tiukkaa vääntöä ja pallonhallinta pelissä oli Salamalla. Hallinnasta huolimatta joukkue ei oikein päässyt laatupaikoille paria vaparia lukuunottamatta. ”Ensimmäinen puoliaika oltiin hyvin pelissä mukana, päästin laitojen kautta. Vastustaja oli fyysinen, suoraviivainen ja pelasi fyysisesti erittäin kovaa, välillä vähän sääntöjen rajoillakin. Mielestäni vastustajalle ei olisi ollut vääryys laputtaa hieman enemmänkin. Harmittaa alun maali, jonka jälkeen kuitenkin saimme tasoituksen. Toinen puoliaika oli sitten vähän vaisumpaa ja tekeminen jäi hieman puolittaiseksi. Tunnelma pelissä oli aika lämmin ja ehkä lähdimme hieman liikaa tähän mukaan. Hieman rauhallisemmin pelaamalla omaa peliä olisi tuloskin voinut olla parempi. Simeonelta hyvä peli, samoin Abbassilta, joka valittiinkin ottelun parhaaksi pelaajaksi. Hietava pelasi 30 minuuttia ja oli hyvä sisääntulo häneltä , samoin Juuso Marttilalta, joka yllätti totaalisesti kaksinkamppailussa ja tuli myös sisään peliin hyvin. Kaiken kaikkiaan pelasimme ihan hyvän pelin mutta näitä tulee kyllä välillä.” Jefferson Pires analysoi peliä hetki pelin jälkeen.

”Peliin lähdettäessä jännitti luonnollisesti jonkun verran. Maskun toinen maali tuli hyvänä puskuna takakulmaan. Oma peli meni ihan ok, tekemistä riittää puolustuksen johtamisessa ja pallollisessa pelaamisessa mutta kuitenkin debyytti on nyt tehty ja tästä on hyvä jatkaa harjoittelua.” , Kassu summasi pelin.

Joukkueen pelit jatkuu tiistaina Suomen Cupin ottelulla SalPaa vastaan tiistaina 25.4 klo 19 UK tekonurmella. Liput otteluun 10€ aik/7€(eläkeläiset).