Pelitahti jatkuu tiiviinä – P20 kohtaa Kirkkonummen 15.30

Perjantaisen MuSan miesten hienon KaaPo-voiton jälkeen palauteltiin yksi päivä ja sitten mennään taas P20 SM-karsintaa. Vastaan sunnuntaina Tekikselle asettuu FC Kirkkonummi. Peli alkaa 15.30.
Kirkkonummi on yksi niistä joukkueista, joka on tämän vuoden sarjassa onnistunut Akatemialta niistämään pisteitä. Tuo keväinen 1-1 tasapeli on varmasti jättänyt pienen merkin pelaajien pääkoppaan ja halu oikaista keväinen peli on kova. Tuo Akatemialta riistetty piste on ainoa, minkä FC Kirkkonummi on kevään sarjassa vastustajilta ottanut.

– Kovassa pelitahdissa palauttelun ja fyysisen tukiharjoittelun merkitys on valtava. Meillä Marko Meronen ja Bastian Haber ovat tehneet loistavaa työtä joukkueen kanssa. Joukkue on pysynyt hyvin terveenä ja saamme jalkeille hyvän kokoonpanon jälleen kerran.

– Talvinen reissu Kirkkonummelle on yhä kaikkien mielessä ja se harmittaa joukkuetta kovasti. Pallo oli meidän hallussa 90 minuuttia pelistä mutta puskettiin kokoajan päin heidän matalaa kokojoukkueblokkia boxissa. Kirkkonummen minimistandardi kenttä vaihtuu tuosta pelistä nyt isompaan ja sopii hyvin meille. Tiloja muodostuu varsinkin laidoille enemmän ja sieltä meidän pitää päästä murtautumaan. Boxissa sitten pitää olla nälkäisiä ja päättäväisiä. Kirkkonummella he eivät edes houkuttelemalla irronneett prässäämään, joten maltti , murtautumiset ja boxipelaaminen ovat avainasiat, jotta pisteet jää Poriin, Aki Pietikäinen funtsailee tulevaa peliä

– Tunnelmat on KaaPo-voiton jälkeen kyllä kaikin puolin loistavat ja henki upea, Pietikäinen päättää tilannakatsauksensa.

Tervetuloa nauttimaan auringosta ja ulkoilmasta nuorten futiksen parissa Tekiksellä klo 15.30. Vahva huhu kertoo, että buffetista saa jälleen masaliisaa by Ida, munkkien ja Kivikylän maistuvan makkaran lisäksi.