Päävalmentaja haluaa lisää onnen hetkiä torstain kotimatsista

Pires katseli iloisena oman joukkueensa suoritusta Peimaria vastaan. Hän toivoo saman hengen jatkuvan torstaina kärkiottelussa Inter/2:ta vastaan.

 

Musan Salaman miesten edustuksen päävalmentaja Jefferson Pires on edelleen hyvin tyytyväinen lauantaisen Peimari United-ottelun antiin. Vastassa oli vanhoja Veikkausliiga-pelaajia kuten Sami Rähmönen, mutta Salama ei ollut lyötävissä. Vastaavaa nimilistaa porilaisilla ei ole.

– Vastustaja oli laadukas, taitava ja fyysinen. Ehdottomasti paras vastustaja, jota vastaan olemme tällä kaudella pelanneet. Silti pelasimme hienosti. Salmisen Verneri, Rantalan Sami ja Mostafa Mohammed olivat pois, mutta saimme silti pelin pidettyä hallussa, Pires iloitsee.

Pires kiittelee joukkueen organisoitua pelitapaa ja hyvää puolustuspelaamista.

– Adeleke ja Abass keskellä olivat kova kaksikko ja Juuso Rantala säesti heitä. Puolustuslinja onnistui samaten hienosti.

Simeonin avausmaali oli samaten tunteita herättävää seurattavaa.

– Siinä oli kaksi entistä liigapelaajaa vastassa, mutta sieltä hän tuli läpi ja teki maalin. Se oli yksi hetki, jolloin valmentaja tunsi isoa ylpeyttä joukkueestaan, Pires sanoo.

Erityiskiitoksen saa myös 17-vuotias Juuso Marttila.

– Hänet palkittiin parhaana pelaajana, ja syystäkin, sillä Juuso teki töitä molempiin suuntiin. Hänestä ei huomaa ikää, vaan hän pelaa koko ajan kuin mies.

Ennakko-odotus on siis varsin hyvä, kun torstaina pelataan kärkikamppailu Inter/2:ta vastaan. Ottelu alkaa Musan Wembleyllä kello 18.30.

Liput maksavat 10 euroa aikuisilta ja 7 euroa opiskelijoilta ja eläkeläisiltä.