Musa P2014 (P10) kausi 2023-24 on alkanut sähäkästi!

P2014 (P10) kausi on startannut sähäkästi. Joukkue on pelannut marraskuun aikana jo paikallista junnuliigaa, futsalia ja talvisarjaa yhteistyössä SJK, Ilves ja P-iirot kanssa. Talvisarjaa lähti työstämään päävalmentaja Aki Pietikäinen syksyllä, ja ilolla huomasi, että tälläisellä kilpailullisella sarjalla oli hyvin kysyntää isoissa seuroissa. Musan Salama on Porin isoin futisseura ja P2014 joukkueen tekeminen on ollut todella laadukasta jo pienestä pitäen. Talvisarja starttasi hyvin Rauman osaturnauksessa:

Kilpa:

Musa-SJK 5-0

Musa-Ilves 1-1

Musa-P-iirot 2-3

Haaste:

Musa-P-iirot 4-1

Musa-Ilves 0-3

Musa-SJK 3-2

Joukkue pelasi Rauman osaturnauksessa hyvää ja aktiivista futista. Teemana oli pelinavaaminen ja eteenpäin puolustaminen. Päävalmentaja Aki Pietikäinen oli tyytyväinen päivään. Sijoittuminen pelinavaamisessa parani peli peliltä ja muutamia kertoja joukkue eteni varsin upeasti linja kerrallaan keskikentän kautta kohti vastustajan selustan tiloja, luoden useita maalipaikkoja. Joukkueen aktiivinen prässi puri jokaista vastustajaa vastaan ja saimme toistuvasti upeita riistoja, joista teimme myös jokusia maaleja. Maalintekoa joukkueen pitää arjessa myös aktiivisesti harjoitella. Maalipaikkoja tuhlattiin useita peleissä. Henki, tsemppi ja kunnioittaminen toimintaa kohtaan on joukkueessa hyvällä tolalla. Nämä ovat henkis-sosiaalisella puolella tärkeimpiä asioita, jotta meille tärkeä arvo joukkuehenki säilyy särmänä. Joukkueen pelitoiminta jatkuu lähiaikoina Musan, SJK:n, Ilveksen ja P-iirojen yhteisellä talvisarjalla sekä EuPan talvisarjan-, futsalin-, Ilveksen miniliigan-, junnuliigan- ja harjoituspelien merkeissä.

Talvisarjaa lähti sponsoroimaan BMH Technology, jonka Tyrannosaurus jätemurskain täyttää 20 vuotta tänä vuonna. BMH:lla on juuri meidän peleihin sopivat toimipisteet Raumalla, Porissa, Tampereella ja Seinäjoella. Lisätietoja ja avoimet työpaikat osoitteesta www.bmh.fi.

Joukkueen toimintaan voi tulla tutustumaan koska vain, niin aloittava kuin jo kokeneempi pelaaja!

Joukkueen harjoitukset:

Ti klo 18.40-20.15 Karhuhalli

Ke klo 15.45-17.15 Karhuhalli

Pe klo 18.30-20 Länsi-porin koulu

La klo 10-11.30 Uk-tekonurmi

Lisätietoja:

Joukkueenjohtaja

Juho Poskiparta

050 4147899 (Uudet pelaajat)

Joukkueenjohtaja

Hannu Pere

044 5050551

Päävalmentaja

Aki Pietikäinen

046 6128657

aki.pietikainen@musansalama.fi