P15 saa uuden päävalmentajan

Tulevaksi kaudeksi P15 saa uuden vastuuvalmentajan. Petteri Klaus hyppää puikkoihin intoa täynnä.

Vuonna 2009 -syntyneiden poikien joukkue pelaa tulevalla kaudella jälleen ikäluokkansa korkeimmalla sarjatasolla, Etelän Liigassa. Kaudella 2021 – 22 liigaan noussut joukkue on pitänyt paikkansa Suomen kovimpien joukkueiden seurassa jo kolmen kauden ajan. Tämä on suoritus, joka ei Porissa tai Satakunnassakaan ole itsestäänselvyys. Ikäluokan toinen peliryhmä pelaa Lännen alueen kolmosdivisioonassa.

– Olen todella iloinen ja innoissani että pääsen jatkamaan pitkäjänteisesti tehtyä hyvää työtä joukkueeseen, joka pelaa Suomen ikäluokkansa korkeimmalla sarjatasolla. Hyvin tehdystä työstä kertoo myös hieno tunnustus: joukkueesta valittiin Tähtitarhaan, Suomen 80 parhaan joukkoon, kolme pelaajaa – kaksi suoraan ja yksi varalle.

Uudella päävalmentajalla on kovat tavoitteet tulevalle kaudelle.

– Tiedän, että asetan itselleni ja joukkueelle kovat tavoitteet. Liigaryhmän ehdoton tavoite on Kai Pahlman – lopputurnauspaikkaa vuodelle 2024 toisen peliryhmän selkeä tavoite on nostaa joukkue Länsi-Suomen alueen 2.divisioonaan. Uskon, että selkeät kilpailulliset tavoitteet motivoivat pelaajia entistä enemmän.

Musan Salaman valmennuspäällikkö Jeferson Pires on tyytyväinen Petterin mukaan tuloon.

– Kuulin huhuja, että Petteri olisi sapattivuoden jälkeen taas innostunut valmentamisesta ja kutsuin hänet tapaamiseen. Aika pian kävi selväksi, että Petteri on meille sopiva palanen. Rooli P15 pojissa on sopivan haastava ja koen, että Petterin mukana tulee vielä lisää osaamista ja joukkue pystyy edelleen nostamaan suoritustasoaan.

Pires tuntee Petterin jo FC Jazzista.

– Ollessani FC Jazzin organisaatiossa, tutustuin Petteriin. Hän on positiivinen persoona ja kohtaa pelaajat hyvin. Tärkeintä P15 -joukkueen osalta on kuitenkin se, että Petteri on myös vaativa valmentaja, Pires kertoo tyytyväisenä.

 

Petteri Klaus

  • Uefa B Vuodelta 2020
  • Toiminut mm. päävalmentajana vuodesta 2011 lähtien 07-ikäluokassa FC Jazzissa ja Karhu-Futiksessa
  • Omaa myös pelaajakokemusta MuSasta juniorivuosilta

P15 valmennustiimi

  • Petteri Klaus, Uefa B
  • John Träskelin, Uefa C
  • Joel Nieminen, Uefa B
  • Tommi Haavisto, IKV
  • Antti Luoma, IKV

P15 aloittaa harjoittelun 16.11.2023 Toivotamme kaikki toiminnasta kiinnostuneet uudet pelaajat tervetulleeksi avoimelle harjoitusjaksolle – 16. -30.11.2023.

Uudet pelaajat – yhteys Petteriin, petteri.klaus@gmail.com