Esittely
Ottelutilastot
MuSa - GBK
2018 - Edustus - Ykkösen nousukarsinnat
Klo 15:00 Musan kenttä nurmi
13
Lok

Lauantaina pelataan noususta, GBK saapuu Wembleylle puolustamaan johtoaan


Ykkösen nousukarsinnan jälkimmäinen osa Musan Salaman ja Kokkolan GBK:n välillä pelataan tulevana lauantaina Musan Wembleyllä. Vierasjoukkue GBK lähtee otteluun yhden maalin etumatkalta, mutta joutuu taatusti koville kotikentällään pelaavan MuSan käsittelyssä. Avausottelua hallinnut MuSa lähtee otteluun itseluottamusta puhkuen ja lyö takuuvarmasti kaiken peliin kauden viimeisessä ottelussa. Täpötäysi Wembley tulee antamaan kotijoukkueelle kaiken tukensa, joten vieraat eivät tule pääsemään helpolla porilaisyleisön edessä.

Avausottelu oli pelillisesti juuri sellainen, mitä sen odotettiin ennalta olevankin. Vierasjoukkue MuSa piti palloa ja pyrki iskemään laitojen kautta sekä erityisesti erikoistilanteista. Joukkueen parhaat paikat tulivatkin kulmapotkuista ja niiden jälkitilanteista. Lukuisista hyvistä paikoista huolimatta, ylärimaa ja maaliviivaa lähemmäs maalia MuSa ei kuitenkaan sunnuntaina päässyt. Joukkue näytti kuitenkin tasonsa, joten vieraat joutuvat lauantaina venymään parhaimpaansa ja vähän ylikin, mikäli haluavat selvitä otteluparista voittajana.

Ensimmäisestä ottelusta pitää antaa GBK:lle täysi tunnustus. Joukkue toteutti tunnollisesti pelisuunnitelmaansa ja käytti yhden harvoista maalipaikoistaan kylmänviileästi hyväkseen. GBK:n pelaaminen oli laadukasta läpi ottelun ja joukkueelle tyypillisesti puolittaisetkin paikat muuttuivat taitavien yksilöiden myötä vaarallisiksi. Sunnuntain ottelussa isännät lähtivät tietoisesti pudottamaan ottelun tempoa ja luovuttivat ottelun ohjat suosiolla MuSalle. Tulevaan koitokseen GBK lähtee yhden maalin etumatkalta, joten lauantaina nähdään varmasti vielä passiivisempi ja puolustavampi vierasjoukkue. Vieraat tiedostavat, että MuSa tarvitsee ottelussa vähintään yhden maalin. Tästä syystä voidaan hyvällä syyllä odottaa GBK:n vetäytyvän ja kyttäävän paikkaa iskeä vastaan. Kokkolalaisten maali Wembleyllä olisi myrkkyä MuSalle, sillä porilaisjoukkueen pitäisi tässä tapauksessa osua kolmesti viedäkseen otteluparin nimiinsä.

Kaksiosainen ottelu luo mielenkiintoisen asetelman pelille. Ensimmäisessä osaottelussa muodostui taistelupareja, joiden vääntöä on kiinnostavaa seurata lauantaina Wembleyllä. Jussi Välilän ja Davin Carlssonin välillä pystypainiksi mennyt kamppaileminen oli mainio osoitus ottelun luonteesta. Toisessa päässä kenttää GBK:n Jossimar Sanchez tuntui ehtivän joka paikkaan ja mies pääsi vääntämään Sami Rantalan ja muun MuSa-hyökkäyksen kanssa useaan otteeseen. Otteluparin toistaiseksi ainoan osuman on viimeistellyt GBK:n Arjan Goljanhanpoor.

Ykkösen nousukarsintojen toinen osa Musan Salaman ja GBK:n välillä pelataan lauantaina 13.10. klo 15 Musan Wembleyllä. Kotiottelun ennakkoliput ovat myynnissä 10 euron ennakkohintaan. Myyntipaikkoina toimivat Autopeltikorjaamo T. Mattila, Bar&Cafe Havana, Panimoravintola Beer Hunter’s, Ravintola Kirjakauppa sekä Stadium Puuvilla. Ennakkolipun ostamalla vältät jonottamisen, sillä ennakkolipun ostaneille on otteluun oma sisäänkäynti ja saat lippusi ennakkohintaan. Portilta ostettuna aikuisten (16v ja vanhemmat) lippu maksaa 12 euroa ja alennusryhmien (opiskelijat ja eläkeläiset) lippu 7 euroa. Ennakkolipun voi ostaa myös kätevänä mobiililippuna TÄSTÄ

Portit kentälle avataan lauantaina klo 13:30. Tässä ottelussa pitää ihan jokaisen porilaisen jalkapalloihmiseksi itseään kutsuvan olla paikalla. Ensimmäisen osaottelun perusteella tiedossa on huikea jännitysnäytelmä, joka toivottavasti päättyy porilaisittain parhain päin. Älä jätä tätä tapahtumaa näkemättä!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
4 - 3 rp
1-0ja 1-0 (1-0)
32' Maali Koskinen Matias
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Helmikuu   »
Kategoriat