Esittely
Ottelutilastot
KäPa - MuSa
2018 - Edustus - Kakkonen
Klo 15:00 Oulunkylä TN
30
Kes

Kevätkierroksen päätösottelu Oulunkylässä KäPa:n vieraana


Viiden ottelun voittoputken rakentanut MuSa matkustaa kevätkierroksen päättävään otteluun Helsingin Oulunkylään. Vastaan asetuu sarjan alempaan keskikastiin asettunut Käpylän Pallo. Viime kaudella vastaava reissu kesäkuun puolivälissä päättyi isäntien selvään 3-0 voittoon, mutta tällä kaudella tulosten perusteella vaikuttaisi siltä, että KäPa:n iskukyky ei ole ihan samaa tasoa.

Kolme kauden kymmenestä ottelustaan voittanut KäPa on onnistunut maalinteossa ainoastaan kahdeksan kertaa, joten tässä lienee yksi syy isäntien tahmeaan kauden alkupuoliskoon. Joukkueen maaleista ovat vastanneet Mustafa Mohamed, Anton Tuominen sekä Kevin Larsson, kukin kahdesti.

Viimeisessä ottelussaan tiistaina KäPa kävi ottamassa vastaan 4-0 selkäsaunan Hämeenlinnassa sarjajumbo HJS:n vieraana. Ennen juhannusta joukkue voitti kotikentällään FC Espoonnumeroin 1-0. Tätä edeltävässä pelissä HIFK/2 kaatui Helsingin sisäisessä ottelussa peräti numeroin 4-0, joten hyvänä päivän KäPa on paha vastus kenelle tahansa.

MuSa lähtee otteluun herkullisista asetelmista. Takana on viisi perättäistä voittoa ja sijoitus sarjataulukossa on ykkönen. Joukkue on kärsinyt tappion viimeksi toukokuun lopulla, kun GrIFK kävi herättelemässä Salama-ryhmää. Voitolla MuSan olisi mahdollisuus päättää kesäkuu ilman tappiota.

Vierasjoukkueen kuuma pelaaja on tällä hetkellä Rudi Dieter, joka on osunut neljässä perättäisessä ottelussa. Joukkueen sisäisessä maalipörssissä Dieter jakaa neljällä osumalla ykkössijan Sami Rantalan ja Matias Koskisen kanssa. Onnistuuko joku kolmikosta maalinteossa ja näin nappamaan maalipörssin kärkisijan yksin nimiinsä?

Tiistaina pikahälytyksellä tolppien väliin kutsuttu lainamies Janne Järnstedt jatkanee torjuntavastuussa myös Oulunkylässä. Miehen itseluottamus on tiistaina ottelun loppuminuuteilla torjutun rankkarin myötä kohdallaan, joten maalivahtiosastosta vierasvoitto tuskin jää kiinni. Joukkueen alakerta on viime otteluissa ollut itse varmuus. Kolmikko Karlsson-Pihlainen-Välilä on raatanut illasta toiseen ja huolehtinut siitä, että maalivahdin on ollut mahdollista korjata hedelmää nollapelien muodossa.

Lauantain kierroksen jälkeen Kakkosen B-lohkon joukkueet ovat kohdanneet toisensa kertaalleen. Sarjan kärkipäässä MuSa, SalPa ja GrIFK ovat napanneet pienen kaulan ylemmän keskikastin joukkueisiin. Ensimmäinen puolisko on kuitenkin osoittanut sen, että sarjassa tullaan näkemään vielä yllätyksiä, eikä taulukko ole vielä muokkautunut lopulliseen muotoonsa. Erittäin mielenkiintoinen syyspuolisko siis tiedossa.

Musan Salaman kotipelit jatkuvat kahden viikon päästä lauantaina 14.7. klo 15:00. Vieraaksi Wembleylle saapuu tuolloin sarjajumbo HJS Hämeenlinnasta.

Tappioton kesäkuu päättyi maalittomaan tasapeliin KäPa:n vieraana


Viiden pelin voittoputken rakentanut Musan Salama matkusti lauantaina Helsingin Oulunkylään Käpylan Pallon vieraaksi. Joukkueen tavoitteena oli päättää voitokas kesäkuu kuudenteen peräkkäiseen täyden pistepotin otteluun ja säilyttää asemat sarjakärjessä parin viikon sarjatauolle lähdettäessä. Kuudes perättäinen voitto jäi tällä kertaa haaveeksi, mutta läpi kesäkuun kestänyt tappiottomien otteluiden putki sai jatkoa Oulunkylän tekonurmella. Lauantain ottelu päättyi maalittomaan pistejakoon, joten Helsingistä tuomisina tällä kertaa yksi tasapelipiste.

Ottelu alkoi heti MuSan kannalta harmittavasti, kun KäPan pelaajan käsi osui tilanteessa Ronald Karlssonin naamaan ja aukaisi miehen posken. Karlsson oli hetken sivussa ja palasi takaisin kentälle, mutta joutui lopulta kuitenkin jättämään pelin kesken haavan jatkaessa vuotamistaan. Peli ehti vanheta ainoastaan vartin verran, kun Bilal Velija vaihdettiin kentälle Karlssonin tilalle.

Ensimmäisellä puoliajalla MuSa sai rakenneltua muutaman hyvän maalipaikan, mutta maaliin asti palloa ei saatu. Erikoistilanteet tarjosivat vieraille mahdollisuuden siirtyä ottelussa johtoon. Rudi Dieter pamautti ensin hyvältä etäisyydeltä saadun vapaapotkun päin muuria. Jakson loppupuolella Samu-Petteri Mäkelän kierteinen vapaapotku lähti komeasti kohti oikeaa yläkulmaa, mutta leijaili lopulta hieman yli maalin. Tauolle lähdettiin 0-0 tilanteessa.

Toinen puoliaika oli MuSalta selvästi ensimmäistä parempi ja joukkue veikin nimiinsä ottelun laukaukset 7-3. Kuuluisa viimeinen silaus jäi kuitenkin puuttumaan. Aivan ottelun loppuhetkillä MuSalle aukesi paikka voitto-osumaan, kun kentälle ajassa 87’ vaihdettu Ville Vihlman pääsi puoliksi karkaamaan hyvän syötön päätteeksi. Miehen askeleet eivät kuitenkaan ihan osuneet kohdalleen, eikä Vihlman saanut kunnon laukausta vasurilla aikaiseksi.

Oulunkylän tekonurmella ei nähty siis lauantaina maaleja, joten pisteet jaettiin numeroin 0-0. MuSan pisteputki jatkui kuitenkin kuudennella perättäisellä tappiottomalla ottelulla.

- Emme yltäneet tänään kentällä parhaimpaamme. Ottelu oli kaiken kaikkiaan aika sekava. Olimme ottelussa aktiivisempia ja voitimme laukaukset selvästi, mutta mitään ihan huippupaikkoja ei meilläkään ollut. Voitto olisi ollut otettavissa, joten pettymyksen puolelle menee, valmentaja Ville Ulanen harmitteli ottelun jälkeen.

- Toinen jakso oli meiltä parempaa pelaamista, mutta ei kuitenkaan voittoa ajatellen riittävän hyvää. Tämä oli neljäs ottelu kahden viikon sisään, joten nyt saadaan vetää vähän henkeä. Seuraava ottelu pelataan kotikentällä parin viikon päästä, joten aletaan valmistautua pikkuhiljaa siihen, summasi Ulanen.

Kesäkuu oli joukkueelta kokonaisuudessaan erinomainen. Kuuden ottelun saldoksi tuli viisi voittoa ja yksi tasapeli, eli yhteensä kuusitoista pistetää kahdeksastatoista jaossa olleesta. Sarjassa MuSa on nyt toisena, SalPan voitettua oman ottelunsa FC Espoota vastaan. Salolaiset nousivat voiton myötä pisteellä MuSan ohi sarjataulukossa. Kakkosen B-lohkon syyspuolisko starttaakin jännittävistä asetelmista pienen tauon jälkeen.

MuSan ottelut jatkuvat siis lauantaina 14.7 klo 15:00. Vieraaksi Wembleylle saadaan HJS Akatemia Hämeenlinnasta. Tervetuloa nauttimaan kesäisestä jalkapallotapahtumasta ja Wembleyn huipputunnelmasta!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
0 - 0
(0-0)
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Maaliskuu   »
Kategoriat