Esittely
Ottelutilastot
Närpes Kraft - MuSa
2018 - Edustus - Harjoitusottelut kaudella 2018
Klo 13:00 Närpiö
24
Maa

Kauteen valmistautuminen jatkuu Närpes Kraftin vieraana - Arber Morina uusi sopimuspelaaja


Toukokuun sarja-avaus lähenee hitaasti, mutta varmasti. Kakkosen avauskierrokseen (5.5.2018) on aikaa melko tarkalleen puolitoista kuukautta. Musan Salaman edustusjoukkue pelaa tätä ennen vielä neljä harjoitusottelua. Tänään Närpiössä pelatattavan Kraft-ottelun lisäksi ohjelmassa on vielä back-to-back-hengessä pelattavan otteluparin toinen koitos Kraftia vastaan Porissa (7.4.2018), viikon kuluttua tästä Tampereella pelattava TPV-ottelu (14.4.) sekä Porissa 21.4. ottelu Sporting Kristinaa vastaan.

- Suomen Cupin lohkovaihe on nyt takana ja se on analysoitu läpikotaisin. Löysimme sieltä paljon onnistumisia, jotka otetaan mukaan varsinaiselle kaudelle. Kovia joukkueita vastaan pelatut ottelut osoittivat luonnollisesti hyvin myös sen, missä joukkueella on vielä kehitettävää. Nämä käännetään harjoittelun ja harjoitusotteluiden myötä vahvuuksiksi, jotta joukkue on entistä valmiimpi lähtemään varsinaiseen sarjaan, summa MuSan edustusjoukkueen päävalmentaja Ville Ulanen kevättalvea.

- Cupin peleihin lähdettiin oma pelaaminen edellä. Pyrimme pelaamaan vastustajasta riippumatta samalla tavalla ja tätä jatketaan koko kauden ajan. Lähdimme hakemaan voittoa, vaikka vastustajat olivat Veikkausliigasta ja Ykkösestä. Tämä cupin jälkeinen aika näyttää suuntaa siitä, missä menemme pelillisesti tällä hetkellä, Ulanen jatkaa.

Joukkueen pelaajistoon on tullut cupin jälkeen pieniä muutoksia. Ryhmän mukana koko talven olleen Ville-Waltteri Kivimäen sopimus on purettu pelaajan aloitteesta. Joukkueen mukana alkuvuoden harjoitellut belgialainen Arber Morina liittyy puolestaan uutena sopimuspelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Arber Morina on 21-vuotias Kosovossa syntynyt Belgian kansalainen, joka saapui Poriin opiskelun myötä. Juniorivuotensa belgialaisten Cercle Bruggen sekä KV Oostenden organisaatioissa viettänyt nuori hyökkääjä on pelannut miesten otteluita Belgian amatöörisarjoissa.

- Morina on nopea ja röyhkeä hyökkääjä, joka on tehnyt vaikutuksen päivittäisellä työllään harjoituksissa. Hän tuo taas erilaisen vaihtoehdon hyökkäyspelaamiseemme ja olen varma, että miehestä on iloa meille tulevalla kaudella, tiivistää Ulanen.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Närpes Kraft 7 - 4
(3-3)
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Tammikuu   »
Kategoriat