Esittely
Ottelutilastot
KuPS - MuSa
2018 - Edustus - Miesten Respect Suomen Cup 2018
Klo 19:00 Kuopio, Kuopio-halli
19
Tam

Suomen Cupin lohkovaihe käyntiin vieraspelillä Kuopiossa, vastus heti Suomen huipulta


Koko Musan Salaman organisaatio on odottanut huomista päivää jo marraskuun alusta lähtien. Ykkösen karsintapaikan jäätyä haaveeksi viime syksynä, joukkueen tavoitteena oli varmistaa paikka Suomen Cupin lohkovaiheen koviin peleihin kevättalveksi. Tavoite täyttyi ja nyt ollaan siinä tilanteessa, että lohkovaiheen avausottelu on käsillä. Musan Salaman bussistarttaa aamupäivällä kohti Kuopiota, missä vastaan asettuu Veikkausliigan hopeamitalisti KuPS.

MuSan kohdalla kyseessä on vasta kauden toinen ottelu. Joukkue pelasi kauden ensimmäisen harjoituspelinsä viime lauantaina urheilukeskuksen tekonurmella. Kolmosessa pelaava naapuriseura ToVe joutui tunnustamaan länsiporilaiset paremmaksi numeroin 4-2.

- Lauantain ToVe-ottelu oli erittäin positiivinen esitys. Pelistämme löytyi paljon niitä elementtejä,mitä olemme harjoitelleet koko talven. Meillä on hyvä harjoitusviikko takana. Sekä pelaajista että taustaryhmästä huomaa, että päästään pelaamaan kovia pelejä. Joukkueesta on aistittavissa tietynlaista odottavaa tunnelmaa ja innostuneisuutta tosipelien alla, valaisee vastuuvalmentaja Ville Ulanen Kuopion-reissun alla.

Viime kaudella Salama onnistui yllätyksessä pääsarjajoukkue VPS:n vieraana. Vanhat meriitit eivät tietenkään merkitse tässä vaiheessa enää mitään, mutta joukkueen henkiselle puolelle viime keväänä napatulla päänahalla on edelleen merkitystä.

- Vajaan vuoden takainen VPS-voitto oli osoitus siitä, että joukkue pystyy voittamaan korkeammalla sarjatasolla pelaavia ryhmiä. Lähdemme matkaan sillä mielellä, että pääsemme näyttämään osaamistamme ja pelaamaan sitä peliä, mitä olemme harjoitelleet. Yksittäisen pelin tuloksen kannalta voisi olla parempi lähteä puolustamaan omaa maalia, mutta meillä on tavoitteena lähteä tekemään kentälle niitä asioita, mitä olemme harjoitelleet ja kehittää tätä kautta omaa peliämme näissä otteluissa, Ulanen jatkaa.

MuSa lähtee matkaan käytännössä ykköskokoonpanollaan. Ennalta ainoa varma poissaolija on asepalvelukseen reilu viikko sitten astunut maalivahti Sami Liuhala.

- Kokeilimme lauantaina joitakin pelaajia uudella pelipaikalla hyvällä menestyksellä. Toki on hyvä muistaa, että nyt vastassa on joukkue aivan valtakunnan terävimmästä kärjestä. Tämä on meille loistava mahdollisuus päästä mittaamaan omaa tasoamme suhteessa Suomen huippuun. KuPS on meille hyvä mittari sekä yksilö- että joukkuetasolla, niin pelaajille kuin taustajoukoillekin. Pelkälle opintomatkalle emme kuitenkaan ole lähdössä, vaan lähdemme pelaamaan voitosta ja kolmesta pisteestä, lopettaa tervettä itseluottamusta heijasteleva Ulanen.

KuPS - MuSa -ottelu alkaa klo 19 ja peliä on mahdollista seurata myös livenä myös Ruudun kautta: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/suomen-cup.

Musan Salaman seuraava ottelu pelataan kotikentällä lauantaina 27.1. klo 16:30. Vieraaksi saapuu tuolloin RoPS Rovaniemeltä. Hyödynnä Musan Salaman kausarihaastekampanjaa ja tilaa kausikorttisi ennen RoPS-peliä, niin pääset kausikorttilaisena otteluun maksutta.

Musan Salaman kausarihaasteesta ja neljänkympin kausikorteista löydät lisätietoa TÄSTÄ

Oheinen kuva on joukkueen viimeistelyharjoituksista torstailta, synkästä ja pimeästä kuvasta huolimatta tunnelma treeneissä oli erittäin rento, mutta latautunut.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
5 - 2
(2-1)
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Lokakuu   »
Kategoriat