Esittely
Ottelutilastot
MuSa - EsPa
2017 - Edustus - Kakkonen
Klo 17:00 Musan kenttä nurmi
5
Elo

Ennakkoinfo


MUSA EXPRESS KULJETTAA TAAS OTTELUUN

Maksuton Lyttylän Liikenteen MuSa Express ajaa tuttuun tapaan Länsi-Porin Prisman parkkipaikalta kentälle. Jätä autosi parkkiin Prisman parkkipaikalle ja saavu kentälle kätevästi MuSa Expressillä. Ensimmäinen bussi lähtee klo 16:30 ja siitä non-stopina aina ottelun alkuun asti. Ottelun jälkeen bussi ajaa samaa reittiä takaisin.

OSTA LIPPUSI KÄTEVÄSTI ENNAKKOON

Kentälle on jo totuttuun tapaan kulku sekä pääkatsomon puoleiselta portilta että Rinteentien puolelta, viipalekoulun portilta. Suosittelemme kulkua viipalekoulun portista, näin vältät jonottamisen ja samalla on mahdollista tutustua myös hiljattain avattuun viipalekoulun kahvilaan. Avaamme jälleen kesäkuussa ensimmäistä kertaa käytössä olleen aurinkoterassin viipalekoulun puolelle. Kentän laidalla olevalta anniskelualueelta seuraat kätevästi vaikka koko ottelun, eikä jano pääse yllättämään.

Ottelu alkaa klo 17 ja liput otteluun maksavat 8 euroa (eläkeläiset ja opiskelijat 5 euroa). Alle 16-vuotiaat lapset pääsevät otteluun ilmaiseksi. Portit avataan klo 16.

Osta lippusi ennakkoon kätevänä mobiililippuna. OSTA LIPPUSI TÄSTÄ


Lauantaina pelataan taas Wembleyllä, vieraaksi saapuu EsPa


Kakkosen B-lohkon kärkeen viime perjantain SalPa-voitolla siirtynyt Musan Salama jatkaa pelejään lauantaina kotikentällä. Viimeiset kuusi ottelua tappiotta pelannut MuSa saa vieraakseen lohkon jumbosijan viimeksi karistaneen EsPa:n. Espoolaiset kukistivat lohkon häntäpään kamppailussa NuPS:n kotikentällään lukemin 4-2.

EsPa aloitti kautensa voitolla Peimari Unitedista, mutta avausvoiton jälkeen joukkue pelasi peräti yksitoista ottelua ilman voittoa. Näistä joukkue keräsi ainoastaan yhden pisteen. Tuo piste tuli 0-0 lukemiin päättyneestä paikallispelistä FC Espoota vastaan. EsPa:n pistesaldo on tällä hetkellä seitsemän. Joukkue on tasapisteissä lohkon perää pitävän NuPS:n kanssa ja säilyjän paikalla olevaan FC Jaziin on eroa jo kuusi pistettä. Joukkue kaipaa siis kipeästi lisäpisteitä, mikäli mielii säilyttää sarjapaikkansa Kakkosessa.

Kotijoukkue MuSa:n tahti on viimeaikoina ollut väkevää. Joukkue on kerännyt viidestä viimeistä ottelustaan kolmetoista pistettä ja kivunnut pikkuhiljaa tasaisen lohkon kärkipaikalle. Lohkon kolme ensimmäistä joukkuetta (MuSa, Viikingit ja TPV) ovat tasapisteissä ja sijoilla neljä sekä viisi olevat SalPa ja BK-46 hengittävät niskaan kahden-kolmen pisteen päässä. Lohkovoiton suhteen kaikki on edelleen täysin avoimena. Lohkovoittajalle lankeavan nousukarsintapaikan voi napata kuka tahansa kuudesta kärkipään ryhmästä.

Musan Salaman ja EsPa:n ensimmäinen kohtaaminen toukokuussa Matinkylän tekonurmella päättyi vieraiden selvään 1-6-voittoon. Niko Vainionpää johdatti tuolloin MuSa:n voittoon kahdella osumallaan. Muista maaleista vastasivat Sami Rantala, Toni Pyyranta, Nico Rinne sekä Eetu Räisänen.

Kotijoukkueen valmistautuminen lauantain otteluun on sujunut normaalisti. Joukkueen sisällä vallitsee hyvä tunnelma ja tämä on kieltämättä näkynyt myös otteluissa. Onnistumiset ruokkivat itseluottamusta, eikä joukkue ole ollut tappioasemassa sitten kesäkuun puolivälissä pelatun KäPa-ottelun.

Selkeästä asetelmasta huolimatta MuSa:lla ei ole varaa pienimpäänkään ylimielisyyteen. EsPa on sarjasijoitustaan parempi joukkue ja pelaa käytännössä selkä seinää vasten. Viime viikonlopun NuPS-ottelu osoitti, että joukkue ei ole luovuttanut vielä, vaan taistelee sarjapaikastaan loppuun asti.

Musan Salaman - EsPa lauantaina 5.8. klo 17. Tule kannustamaan MuSa voittoon!

Osta lippusi ennakkoon TÄSTÄ.

MuSa jätti aseettoman EsPan vaille mahdollisuuksia


Sateisella Wembleyllä nähtiin MuSan suvereeni esitys, joka jätti vierailijajoukkue EsPan täysin vaille mahdollisuuksia. MuSa aloitti ottelun terävästi ja maalilaulu raikasi jo neljännellä peliminuutilla. EsPan Lamin Bojangin syöttöyritys maalivahdilleen epäonnistui ja Sami Rantala ehti väliin. Hän pelasi pallon maalin eteen Niko Vainionpäälle, joka ei erehtynyt. Maalin jälkeen ottelun tempo putosi eikä hienouksia juuri nähty. Tilanteet olivat harvassa, mutta peli oli kuitenkin täysin kotijoukkueen hallussa. Puolen tunnin pelin jälkeen Kourouma Fatoghoma eteni laidalta väkevästi. Kuljetuksen päätteeksi lähtenyt keskitys löysi Rantalan pään, joka puski pallon maalivahdin käsien kautta verkkoon. Tauolle lähdettiin siis MuSan 2–0 johdossa.

Toisella jaksolla oli vesisade jo lakannut, mutta pelin painopiste oli edelleen EsPan kenttäpuoliskolla. EsPan Saloum Faal yritti kovasti haastaa MuSalaisia, mutta tuloksetta. Liukas kenttä teki pystyssä pysymisestä vaikeaa. MuSa saikin EsPa puolustuksen liukastumisten vuoksi muutamia kertoja palloa linjan taakse pystyyn eteneville laitureille, mutta viimeinen silaus tilanteista jäi puuttumaan. Tunnin kohdalla Rantalan oivaltava laukaus sitten upposi paristakympistä ohi Ville Ulmasen ja peli oli sitä myöten lähestulkoon taputeltu.

Loppupelin MuSa piti palloa ja hyökkäsi harkiten. MuSa aloitti kolmannen maalin jälkeen vaihtorulettinsa. Ensin tuli pois Fatoghoma, jonka korvasi Jesse Junnila. Hetki sen jälkeen kahden maalin mies Rantala otettiin vaihtoon ja kentälle tuli ensiesiintymisensä tällä kaudella Salama-nutussa tehnyt Samu-Petteri Mäkelä. Muutama minuutti ehti vaihdoista kulua, kun Eetu Räisänen kruunasi iltansa tekemällä MuSan nejännen osuman maalin läheltä. Kymmenen minuuttia ennen loppua Matias Sallila teki tilaa Jussi-Pekka Välilälle. Kertaalleen EsPa pääsi hätyyttelemään MuSa-maalia, mutta Antti-Pekka Pihlainen liukui juuri oikeaan aikaan ja siivosi keskityksen kulmaksi. Lopussa lähinnä odoteltiin loppuvihellystä. Lisäaikaa ei juuri pelattu ja ottelun päättyessä kolme sarjapistettä jäi Poriin lukemin 4–0 (2–0). Salaman seuraava ottelu pelataan ensi lauantaina, jolloin joukkue matkustaa Peimari Unitedin vieraaksi. Seuraavan kerran MuSa esiintyy kotikentällä parin viikon päästä, kun Tampere United saapuu Wembleylle.

EsPan pelaajat seuraavat, kun pallo vierii jälleen kerran omaan maaliin. Kuva: UrheiluSuomi: Kari SahaEsPan pelaajat seuraavat, kun pallo vierii jälleen omaan maaliin.
Kuvat: UrheiluSuomi / Kari Saha

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
4 - 0
(2-0)
5' Maali Nimi

31' Maali Rantala Sami

63' Maali Rantala Sami

73' Maali Nimi
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Heinäkuu   »
Kategoriat