Esittely
Ottelutilastot
EsPa - MuSa
2017 - Edustus - Kakkonen
Klo 17:00 Matinkylä 1 TN
20
Tou

Avausvoiton metsästys jatkuu lauantaina Espoossa


Musan Salaman ottelut Kakkosessa jatkuvat lauantaina Espoossa. Vastaan asettuu EsPa, joka on saalistanut kolmesta pelaamastaan ottelusta yhden voiton ja kärsinyt kaksi tappiota. EsPa:n voitto tuli heti avauskierrokselta Peimari Unitedia vastaan, sen jälkeen joukkue on taipunut sekä KäPa:lle että TPV:lle. Erityisesti joukkueen viimeksi pelaama TPV-ottelu, joka päättyi kotikentällä lukemiin 1-5, herättää melkoisesti kysymysmerkkejä ilmaan joukkueen iskukyvystä. Toisaalta, rumin lukemin hävitty ottelu saattaa myös herättää joukkuetta ja tavoitteena on varmasti kasvojen pesu MuSa:n kustannuksella.

Musan Salaman kausi on käynnistynyt tulosten valossa yskähdellen. Avausottelussaan joukkue kärsi kirvelevän tappion Viikinkien vieraana. Tilastojen ja ottelutapahtumien valossa joukkueella oli kaikki mahdollisuudet napata kolme pistettä mukaansa Itä-Helsingistä, mutta yliajalla Viikingeille tuomittu rankkari tuhosi viimeisetkin toiveet edes tasapelipisteestä.

Viime lauantain kotiavaus jätti myös karvaan maun joukkueen suuhun. Vierasjoukkue SalPa siirtyi ottelussa johtoon avauspuoliskolla rangaistuspotkusta, mutta MuSa:lle tarjottiin ainakin kahteen otteeseen mahdollisuutta tulla tasoihin. Ensimmäisessä yrityksessä pallo saatiin jo verkkoon asti, mutta ottelun tuomaristo liputti tilanteen paitsioksi. Toinen mahdollisuus tarjoutui Sami Rantalalle, joka asettui ampumaan Toni Pyyrannan rikkomisesta tuomittua rankkaria. Rantalan epäonneksi SalPa:n maalivahti oli hyvin mukana laukauksessa ja torjui Rantalan yrityksen. Toisella jaksolla MuSa ei löytänyt keinoja SalPa:n puolustusmuurin avaamiseen ja pisteet lähtivät vierailijoiden mukana Saloon.

Kahden tappion jälkeen Salaman tavoitteena on vain ja ainoastaan voittotilin avaaminen. Joukkueen otteissa ei ole ollut moitteen sijaa, mutta pientä terästäytymistä ryhmältä kuitenkin kaivataan. Kausi on vielä nuori, joten mitään erityistä syytä synkkyyteen vaipumiseen ei ole. MuSa:n pallokontrolliin perustuva pelitapa tuottaa väkisin tulosta, eikä syytä suuriin muutoksiin ole. Joukkueen päävalmentaja Matti Santahuhta on painottanut koko kevään kahden viime kauden aikana opittujen asioiden tekemistä aiempaa paremmin. Siinä on menestysresepti myös lauantain otteluun. Joukkueen pitää uskoa omaan tekemiseensä ja lähteä pelaamaan omalla tasollaan. Ryhmän sisällä onkin vakaa usko, että Espoosta ei palata takaisin ilman tuliaisia.

EsPa - MuSa lauantaina 20.5. klo 17 Matinkylän tekonurmella

Maali-ilottelu toi avausvoiton


Avausvoitto maali-ilottelun päätteeksi Espoosta

Musan Salaman edustusjoukkue matkusti lauantaina Espooseen EsPa:n vieraaksi. Tavoite oli selkeä, avausvoitto ja kolme pistettä mukaan kotiin vietäväksi. Tavoite toteutui ja tapa, millä pisteet matkasivat Poriin ei jätä epäselväksi kenellekään sitä, että MuSa:n paikka on sarjataulukon kärkipäässä. Loppunumerot 6-1 eivät jätä epäselväksi, kumpi oli ottelussa kuskin paikalla.

Jatkoa ajatellen lupauksia herättävää on se, että ratkaisijoita löytyi lauantaina laajalta rintamalta. Maalitilastoihin sai nimensä peräti viisi MuSa-pelaaja. Niko Vainionpää merkkautti nimiinsä maaleista kaksi, kertaalleen osuivat Toni Pyyranta, Nico Rinne, Sami Rantala sekä Eetu Räisänen.

Vieraiden maalijuhlat aloitti Toni Pyyranta jo yhdeksännen peliminuutin kohdalla. Ottelu ei ehtinyt tämän jälkeen vanheta kuin pari minuuttia, kun Niko Vainionpää vei MuSa:n jo 2-0 johtoon. Kumpaankin osumaan teki esityön Sami Rantala, joka todistetusti hallitsee maalinteon ohella myös syöttämisen.

EsPa pääsi kuitenkin mukaan otteluun kymmenisen minuuttia myöhemmin. Visar Tahiri kavesi ottelun numeroihin 1-2, jatkamalla pitkän sivurajaheiton MuSa:n verkkoon. Hyvällä itseluottamuksella pelannut vierasjoukkue ei tästä kuitenkaan hätkähtänyt, vaan jatkoi omaa peliään. Reilun puolen tunnin kohdalla MuSa siirtyikin ottelussa jo 3-1 johtoon, kun Nico Rinne upotti pallon pilkulta EsPaN maalissa pelannen Ville Ulmasen taakse.

Toisella puoliajalla MuSa jatkoi siitä, mihin ensimmäisen jakson päätteeksi jäi. Joukkue pelasi hyvällä itseluottamuksella ja avausjakson maalit toivat selvästi rentoutta joukkueen pelaamiseen.Pelikellon käydessä 53. minuuttia, kapteeni A-P Pihlainen katkoo EsPa:n hyökkäyksen omassa päässä. Nopea kääntö tuottaa vaarallisen vastahyökkäyksen, jonka seurauksena Niko Vainionpää iskee illan toisen maalinsa. Vainionpään osuman syöttäjän jälleen Sami Rantala.

Rantala onnistuu itse myös maaliteossa reilu kymppi ennen täyttä aikaa. Kentälle vaihdosta tullut Eetu Kolu vapauttaa Rantalan maalintekoon, eikä mainiolla pelipäällä ollut ”Pipo” erehdy. Ottelun loppuhetkillä mies hankkii vielä joukkueelle rangaistuspotkun, jonka Toni Pyyrannan tilalle kentälle tullut Eetu Räisänen upottaa varmasti sisään.

Musan Salama napaa näin kauden avausvoittonsa numeroin 6-1. Kausi jatkuu seuraavaksi kotikentällä, kun joukkue kohtaa Peimari Unitedin lauantaina 27.5. klo 17 Musan Wembleyllä.

MuSa:n avauskokoonpano Espoossa:

2 Koponen
3 Kourouma
5 Salminen
7 Pihlainen (C)
8 Junnila
10 Rantala
11 Pyyranta
15 Rinne
17 Sallila
82 Velija
99 Vainionpää

Vaihtopelaajat:

6 Välilä
9 Kolu (71’ =>)
12 Lindfors
13 Salo (76’ =>)
14 Räisänen (62’ =>)
32 Nurminen
95 Miftari

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
1 - 6
(1-3)
9' Maali Pyyranta Toni

12' Maali Vainionpää Niko

23' Maali Tahiri Visar

32' Maali Rinne Nico

53' Maali Vainionpää Niko

78' Maali Rantala Sami

80' Maali Räisänen Eetu
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Syyskuu   »
Kategoriat