Esittely
Ottelutilastot
MuSa MuSaFutsal - KaDy
2017-2018 - Naiset - Naisten Futsal Liiga
Klo 15:00 Porin Urheilutalo
2
Maa

Kampuksen Dynamo kylään


Tulevana lauantaina MuSaFutsal pelaa runkosarjan toiseksi viimeisen kotiottelunsa. Vieraaksi saapuu Jyväskylästä Kampuksen Dynamo, KaDy. Ottelu alkaa klo 15.00 ja paikkana Porin Urheilutalo.

Kummallakin joukkueella on vielä panosta loppukauden kolmessa viimeisessä runkosarjan ottelussaan. MuSaFutsal jahtaa tiukasti play-off paikkaa ja KaDy tarvitsee pisteitä välttääkseen liigakarsinnan. MuSaFutsal (28 pistettä) on tällä hetkellä viidentenä pisteen perässä Sportia, joka pitää hallussaan viimeistä play-off paikkaa. Kolmantena on ACE 31 pisteen saldollaan. Toisena on GFT kerättyään 33 pistettä. Sarjakärjessä jatkaa Ilves viime viikkoisesta MuSaFutsal-tappiosta huolimatta. Varma play-offeihin menijä on kerännyt 39 pistettä. Sarjan tyvipäässä KaDy on liigakarsintasijan yläpuolella. He ovat saaneet 15 pistettä, kun juuri karsijan paikalla oleva Team Vanpa on saanut kasaan 12 pistettä. YIlves on kerännyt yhtä monta pistettä KaDyn kanssa, mutta ovat maalieron turvin ylempänä taulukossa.

Joukkueet kohtasivat syyskierroksella Jyväskylässä, josta MuSaFutsal haki niukan 1 – 0 (1 – 0) voiton Netta Hannulan osuessa jo ottelun alkupuolella. Viime viikolla kumpikin joukkue pelasi kotonaan. MuSaFutsal voitti sarjakärki Ilveksen lukemin 3 – 1 (0 – 0) Jenna Oksasen hattutempulla. KaDy taisteli kotonaan Sportia vastaan, mutta joutui taipumaan jatkoajalla lukemin 2 – 3 ja. 2 – 2 (2 – 0).


Viime kaudella Anni-Elina Luotonen ja MuSaFutsal
väänsivät Porissa väkevän 8 - 2 (4 - 1) KaDysta.
Luotonen iski ottelussa tehot 2+1 ja palkittiin joukkueen
parhaana.
Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com


MuSaFutsalin tehokkaimmat pelaajat ovat tällä kaudella olleet Netta Hannula (11+10) ja Mira Laurila (13+3). KaDyn tehokkain on ollut Maiju Syrjälä (10+3). Toiseksi tehokkain on ollut Anniina Ponkkonen (6+3).

MuSaFutsalin kokoonpanossa ei loukkaantuneena ole tällä hetkellä kukaan. Tosin joukkuetta riivaa tällä hetkellä pienoinen tautiaalto ja kysymys kuuluukin, ovatko he taudin kourissa vielä viikonloppuna. Jalkapallokausikin on B-tytöillä käynnissä, joten ovatko Elli Helander ja Jasmin Ylikraka siellä vai täällä.

Ilvestä vastaan hattutempun iskeneen Jenna Oksasen mukaan KaDy kaatuu tiiviillä puolustuspelillä ja kovalla asenteella, jota nähtiin jo Ilves-pelissäkin. Ilves-pelistä Oksanen kertoi olleen henkisestikin tärkeä. ”Nyt jokainen uskoo ja luottaa tekemiseemme tuolla kopissa”, sanoi Oksanen. Tuo voitto tuli Oksasen mukaan tiiviillä puolustamisella ja maltillisella pelinrakennuksella, jotka ovat avainasemassa myös tulevassa koitoksessa. Hattutempusta hän jakoi kiitosta syöttäjille, sillä hän pääsi jokaisen laittamaan tyhjiin lähes samoilta jalansijoilta. Hän muistelee hattrickin olleen uransa ensimmäinen, eikä edes juniorisarjoissa ole omien muistikuviensa mukaan koskaan kolmea iskenyt.


Jenna Oksanen oli viime viikon Ilves-ottelussa
iskussa iskien tyylipuhtaan hattutempun.
Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com

Lauantaina on MuSaFutsalin twitterissä jälleen liveseurantaa ottelun tärkeimmistä tapahtumista, mutta futsal on parasta paikan päällä ja nyt jos koskaan MuSaFutsal tarvitsee tukesi loppukaudella!

La 2.3 klo 15 Porin Urheilutalolla
Naisten Futsal-liigaa
MuSaFutsal - KaDy

Play-off haaveille kova kolaus


Lauantaina MuSaFutsal kohtasi kotonaan KaDy:n. Tavoitteena oleva play-off paikka koki kuitenkin kovan kolauksen, sillä lauantainen ottelu tuonut kuin yhden pisteen lisää pistesarakkeeseen. Vierailija KaDy vei kaksi pistettä Jyväskylään rankkarikisavoitolla lukemin 3 – 4 rp. 3 – 3 ja. 2 – 2 (1 – 1).

Ottelun alku oli melko täysin kotijoukkueen hallintaa. KaDy ei saanut peliään käyntiin lainkaan. KaDyn maalivahti Martta Perälä piti alussa torjunnoillaan joukkueen pelissä mukana. Tosin MuSaFutsalin hallinta ei tarjoillut todella laadukkaita paikkoja. Reilun kuuden minuutin kohdalla nähtiin paras paikka, kun Jessica Kannoston tulinen vasen jalka puhui, mutta pallo kimposi tolpasta ulos. Ottelun avausmaali syntyi ajassa 08.06. Anni-Elina Luotosen antama sivuraja läheltä päätyä löysi maalin edestä Ida Silvennoisen, joka siirsi kotijoukkueen johtoon. Maali oli Silvennoisen liigauran ensimmäinen. KaDy alkoi päästä peliin mukaan jakson puolivälin jälkeen. Sitä ennen heillä ei juuri ollut palaakaan. KaDyn parhaat tilanteet tulivat kotijoukkueen virheistä. Nopeat vastahyökkäykset päättyivät kuitenkin heikkoon viimeiseen syöttöön. Jakson jälkimmäisellä puoliskolla MuSaFutsalin virhetili alkoi täyttymään. Kuudes virhe vihellettiin ajassa 38.50. Iita Pienimäki ampui pallon varmasti riman alle ja pelin tasoihin. Taukoa lähdettiin viettämään 1 – 1 tasatilanteeessa.


Tässä juhlitaan Ida Silvennoisen (etummainen)
ensimmäistä Liigamaalia.
Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com

Tauon jälkeen kotijoukkueen otteet olivat ihmeen aneemisisa alun jälkeen. Vaikka otteissa oli aneemisuutta niin pallonhallinta oli kotijoukkueella. Reilun kolmen minuutin kohdalla oli kotijoukkueen johto-osuma lähellä, mutta Netta Hannulan laukaus kuljetuksensa päätteeksi osui tolppaan. KaDy iski vastaan nopeasti ja terävästi. Pelipäällä oli varsinkin Anniina Ponkkonen, jonka nopeus oli välillä myrkkyä kotijoukkueelle. KaDy siirtyi ottelussa johtoon juuri Ponkkosen iskusta. Ponkkonen riisti pallon puolessa kentässä, jonka jälkeen terävä kuljetus ja laukaus. Tuolloin kellossa oli 28.18. Johto-osuma passivoitti vieraiden peliä entisestään ja MuSaFutsal hallitsi ja loi paikkoja, mutta ilman tulosta. Maalivahti Perälä piti torjunnoillaan KaDya johdossa. MuSaFutsal oli lähellä tasoitusta noin jakson puolivälissä, mutta Kanosto vapaapotku kolahti tolppaan. Reilu viisi minuuttia ennen loppua Juha Helander otti aikalisän ja nopeasti sen jälkeen Netta Hannulan Siiri Liljan tilalle kentälle. Tasoitusosuma näki päivänvalon ajassa 37.37 nopean vastahyökkäyksen päätteeksi. Kannosto ja Hannula karkasivat kaksin Perälää vastaan. Kannosto syötti oikea-aikaisesti maalille Hannulalle, jolla oli helppo työ siirtää pallo verkkoon. 40 minuutin jälkeen oli taululla lukemat 2 – 2 ja siirryttiin jatkoajalle.

Jatkoajalla MuSaFutsal piti edelleen palloa KaDya enemmän. KaDy ja Ponkkonen iski nopeasti vastaan ja vei KaDyn johtoon. MuSaFutsal kampesi itsensä vielä tasoihin 16 sekuntia ennen loppua. Elina Setälä jakoi palloa Kannostolle, jonka laukaus upposi vastustamattomasti ohi Perälän ja rankkarikisa oli seuraavana vuorossa. Siellä ainoa onnistuja oli KaDyn Pienimäki ja näin voitto KaDylle. Joukkueiden parhaina palkittiin Elina Setälä (MuSaFutsal) ja Anniina Ponkkonen (KaDy).

Runkosarjaa on jäljellä kaksi peliä ja play-off paikka valahti omista käsistä pois. Nyt tarvitaan jo muidenkin apua. Seuraava ottelu on todella iso peli, josta on kairattava kolme pistettä. Lauantaina 16.3 Poriin saapuu juuri neljäntenä oleva Sport. Ottelu alkaa klo 16.00.

Kari Sahan kuvagalleria ottelusta: http://www.urheilupori.com/galleria.asp?galleriaid...

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Maaliskuu   »
Kategoriat