Esittely
Ottelutilastot
MuSa MuSaFutsal - Team Vanpa
2017-2018 - Naiset - Naisten Futsal Liiga
Klo 15:00 Porin Urheilutalo
25
Mar

Joulutauolle voiton myötä


Sunnuntaina MuSaFutsal pelasi vuoden viimeisen ottelunsa Liigassa, kun Team Vanpa oli saapunut vieraaksi Poriin. Joulutauolle MuSaFutsal pääsee voitolla, sillä Team Vanpa kaatui jännittävässä ottelussa lukemin 3 – 2 (1 – 1).

Ottelu alkoi vauhdikkaasti ja ensimmäisen kerran vieraiden maalivahti joutui oikein venymään minuutin jälkeen. Jessica Kannosto pääsi kulman jälkeen ampumaan terävästi, mutta Maija Huupponen venyi äärimmilleen. Vanpakin loi painetta kotijoukkueen maalille, mutta mitään vaarallista ei he saaneet vielä aikaan. Kuuden minuutin paikkeilla yleisö joutui pidättämään hengitystään, mutta kotiyleisön onneksi vieraiden veto osui ristikkoon. MuSaFutsal ei päässyt kunnollisille paikoille, vaan viimeiset ratkaisut olivat vähän heikkoja ja hätäisiä. Vanpa oli lähellä päästä johtoon yhdeksännellä minuutilla, kun he pääsivät 2vs1 hyökkäykseen, mutta Siiri Lilja pelasi tilanteen upealla tavalla estäen vieraiden maalinteon. MuSaFutsal ei päässyt kunnolla maalinedustalle ja laukaisuyritykset tulivat kaukaa. Mira Laurila oli lähellä onnistumista, mutta Huupponen venytti jälleen kätensä pallon tielle. Vanpa siirtyi johtoon ajassa 11.03. Anastasia Tkatsjova antoi sivurajan Sanna Oleniukselle, joka suojasi ja kääntyi, jonka jälkeen napakka laukaus takakulmaan ja vieraat johtoon. MuSaFutsal oli lähellä tasoitusta, mutta Tkatsjovan loistava oikea-aikainen liuku esti pallon pääsyn Netta Hannulalle. Hetki myöhemmin maalilaulu raikasi Urheilutalolla. Elina Setälä otti pallon mukaansa Milla Ljungmanin suojauksesta ja kuljetuksensa päätteeksi laukoi tasoitusosuman ajassa 16.18. Enempää maaleja ei avausjakso runsaslukuiselle yleisölle tarjonnut ja tauolle lukemiksi 1 – 1.

Toista jaksoa ehdittiin pelata noin neljä minuuttia ennen kuin MuSaFutsal siirtyi ottelussa johtoon. Netta Hannula laukoi kuljetuksensa päätteeksi takatolpan kautta verkkoon. Alina Virtalalle kauden ensimmäinen syöttöpiste. Muutama minuutti myöhemmin joutui Siiri Lilja rikkomaan varoituksen arvoisesti boksin sisällä ja pallo vietiin kuuden metrin täplälle. Anna-Kaisa Hannuksela ampui pallon varmasti verkkoon ja peli tasoihin. Toinen jakso oli kummallakin joukkueella virherikasta, sillä molempien joukkueiden virhetilit täyttyivät. Vanpa pääsi yrittämään johto-osumaa kympiltä ajassa 33.15, mutta Lilja venyi upeasti Hannukselan vedon tielle. Vähän yli minuutti myöhemmin MuSaFutsal siirtyi johtoon. Hannula taisteli kulman tuntumassa hienosti pallon ensin itselleen ja väänsi itsensä vapaaksi. Tarkka syöttö tavoitti maalin edessä yksin olleen Kannoston, joka laukoi kotijoukkueen johtoon. Vanpa haki tiukasti tasoitusta ja pelasi viimeiset 75 sekuntia viidellä kenttäpelaajalla, mutta eivät saaneet tasoitusta aikaiseksi ja näin kolme sarjapistettä jäi Poriin. Joukkueiden parhaina palkittiin Netta Hannula (MuSaFutsal) ja Jasmine Stubbe (Team Vanpa).


Tässä syntyy ottelun voittomaali. Jessica Kannosto
pääsi rauhassa laukomaan maalin edestä pallon
ohi Huupposen.
Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com


Netta Hannula palkittiin kotijoukkueen parhaana.
Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com

Joukkueen nuorisokaartiin kuuluvat Jasmin Ylikraka ja Alina Virtala ovat parantaneet otteitaan peli peliltä. Lisääntynyt vastuu on tuonut molemmille itseluottamusta lisää. ”Uskaltaa tehdä omia juttuja ja pelata vahvuuksillaan”, kumpikin sanoi lähes yhteenääneen. ”Pelien myötä on itseluottamusta saanut koko ajan lisää niin siinä se syy siihen”, Virtala kertoi. Kumpikin oli myös yhtä mieltä siitä, että joulutauolle on mukavampi lähteä voitto takataskussa, mutta antoi kredittiä myös vastustajan suuntaan. ”He antoivat kyllä tiukan vastuksen tänään”, naiset päättivät juttutuokion ja lähtivät loppuverryttelyyn.

MuSaFutsalin ottelut liigassa jatkuvat tammikuun viides päivä, jolloin on vuorossa kauden pisin vierasreissu. Suuntana Tornio ja vastustajana FTK. Futsal Cuppia MuSaFutsal pelaa vielä tämän vuoden puolella, kun vierasottelussa kohdataan Ykköstä pelaava FC Halikko lauantaina 8.12 klo 20.00 alkaen.

Kari Sahan ottamia kuvia ottelusta: http://www.urheilusuomi.com/pori/galleria.asp?gall...

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat