Esittely
Ottelutilastot
Ylöjärven Ilves - MuSa MuSaFutsal
2017-2018 - Naiset - Naisten Futsal Liiga
Klo 17:00 Ylöjärvi UT
27
Lok

MuSaFutsal taisteluvoittoon Ylöjärvellä


MuSaFutsalin tuplaviikonloppu käynnistyi Ylöjärvellä, jossa kohdattiin YIlves. Ylöjärven Urheilutalo on aina vaikea paikka vieraille, sillä kentän pieni koko tekee pelaamisesta erittäin hankalan. Lauantaina MuSaFutsal teki kuitenkin tarvittavan ja Siiri Liljan upea peli maalilla oli syy siihen, että vieraat lähtivät kotia kohti 0 – 3 (0 – 1) voitto takataskussa.

Ottelun alku oli varsinaista hurlumheitä päästä päähän. Tilanteita syntyi kumpaankin päähän. Ilman maaleja edettiin kuitenkin jakson puolivälin yli. Avausmaali syntyi ajassa 11.29, kun Netta Hannula pääsi laukomaan hyvältä tontilta Mira Laurilan syötöstä. YIlvekseen täksi kaudeksi Riemusta palannut maalivahti Saara Viitanen oli voimaton Hannulan vedon edessä. MuSaFutsalin tiukka prässi korkealta tuotti kotijoukkueelle hankaluuksia ja jos pallo ei löytänyt tietään vieraiden maalin takana olevaan päätyseinään niin se avasi hyviä paikkoja vieraille. Niistä ei kuitenkaan tänään onnistuttu rokottamaan. MuSaFutsalin maalilla Siiri Lilja hoiteli tilanteet tyylikkään varmasti eikä suurta hätää tilanteet synnyttäneet. Avausjakson paras kotijoukkueen paikka tuli ajassa 19.43, kun pallo vietiin 10 metrin täplälle. Sini Sutisen vedon kuitenkin Lilja torjui ja taukoa lähdettiin viettämään vieraiden johdossa.

Toisella jaksolla vauhti pysyi lähes samana kuin avausjaksollakin, mutta todellisia maalipaikkoja ei syntynyt kovinkaan montaa. Toisen jakson alkupuolella YIlveksen prässi toimi paremmin ja MuSaFutsal ei päässyt kunnolla rakentamaan peliään. Valmentaja Juha Helander otti aikalisän ajassa 27.17. YIlves oli pariinkiin otteeseen lähellä tasoitusta, mutta vieraiden uhrautuva puolustuspelaaminen oli tänään täyttä rautaa. Helpottavan toisen osuman vieraille iski Jessica Kannosto Jenna Oksasen hyvästä poikittaissyötöstä ajassa 34.19. YIlves otti aikalisän 35.49 ja lähti viidellä kenttäpelaajalla hakemaan maalia. Peli ei kauaa ehtinyt pyöriä MuSaFutsalin päässä, kun Hannula riisti pallon ja puttasi Aglan tyhjiin ajassa 36.04. Enempää osumia ei Ylöjärven lauantai-ilta tarjonnut ja kaikki kolme sarjapistettä matkasivat Poriin.


Netta Hannula pääsi tänäänkin
tuulettamaan maalia kahteen
otteeseen.
Kuva: Nyblin

Joukkueiden parhaina palkittiin maalivahdit. Saara Viitanen (YIlves) ja Siiri Lilja (MuSaFutsal)

MuSaFutsalin valmentaja oli tyytyväinen joukkueensa otteisiin, sillä joukkue noudatti sovittua taktiikkaa. ”Tiedossa oli YIlveksen vahvuudet ja pystyimme eliminoimaan heidän aseensa”, jutteli Helander taiston tauottua. ”Kentän koko teki pelistä vaikean, koska koko ajan oli tietynlainen vääntäminen käynnissä, eikä tämä ollut kyllä mitään ihmeellistä futsalia tänään”, päätti Helander ja poistui koppiin.

Joukkueen parhaana palkittu maalivahti Siiri Lilja pelasi jo kauden toisen nollapelinsä, mutta ei pitänyt ottelu kovinkaan vaikeana. ”Alkuun sain hyvän kopin, jonka jälkeen sai hyvän otteen ja tilanteita tuli tasaiseen tahtiin. Puolustuksessakin pelaajat ottivat kiitettävästi blokkeja, joten ei YIlves pahoja tilanteita saanut montaakaan aikaiseksi. Erityiskiitos täytyy antaa Mira Laurilalle, joka otti yhden ”luodin” puolestani ja blokkasi Sutisen vedon”, kertoi Lilja. Hänen mukaansa joukkue on valmis jo huomiseen koitokseen, kun ACE saapuu Poriin.


Siiri Lilja sai tililleen jo kauden
toisen nollapelinsä.
Kuva: Nyblin

MuSaFutsalin ottelut jatkuvat siis jo huomenna, kun sarjakolmonen ja tasapisteissä MuSaFutsalin kanssa oleva ACE saapuu vieraaksi. Ottelu alkaa klo 12.00.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Huhtikuu   »
Kategoriat