Esittely
Ottelutilastot
MuSa MuSaFutsal - Liikunnan Riemu
2017-2018 - Naiset - Naisten Futsal Liiga
Klo 16:00 Porin Urheilutalo
13
Lok

Riemu saapuu Poriin MuSaFutsalin vieraaksi


Lauantaina MuSaFutsal saa kolmannella ottelukierroksella vastaansa Liikunnan Riemun Jyväskylästä. Ottelu käynnistyy Porin Urheilutalolla klo 16.00.

Joukkueiden alkukausi on alkanut erilaisissa tunnelmissa. MuSaFutsal on voittanut molemmat ottelunsa. Kumpikin on pelattu kotona. Avauskierroksella kaatui FTK rankkareiden jälkeen lukemin 6 – 5 rp. 5 – 5 (2 – 3). Viime viikolla kaatui hallitseva mestari GFT lukemin 2 – 0 (1 – 0). Riemu hävisi ensimmäisen ottelunsa FTK:lle rumin 12 – 0 (8 – 0). Tänään keskiviikkona pelatussa Jyväskylän derbyssä KaDy oli parempi lukemin 7 – 3 (7 – 2).

Viime kaudella joukkueet pelasivat back-to-back hengessä ottelunsa peräkkäisinä viikonloppuina. Ensin Porissa MuSaFutsal voitti lukemin 3 – 2 (1 – 2) ja viikkoa myöhemmin Jyväskylässä pisteet tasattiin lukemin 2 – 2 (1 – 2). Edellisellä kaudella kumpikin joukkue voitti vierasottelunsa. Tuleva kohtaaminen on siis historian viides.

MuSaFutsalin tehopisteet ovat jakautuneet tasaisesti monelle pelaajalle. Tehokkaimpana on ollut Netta Hannula, joka iski viime viikolla osuman GFT:n verkkoon. Nyt kahden ottelun jälkeen kasassa on 2+1=3 pinnaa. Riemun Heidi Malkki iski tänään derbyssä kaksi osumaa on Riemulaisten tehokkain.

Kokoonpanomurheita ei MuSaFutsalilla ole. Kokoonpanoon saattaa tosin tulla muutoksia.

Valmentaja Juha Helander löytää hyvin sujuneesta alkukaudesta vielä parannettavaa. ”Lähdetään lauantaina jatkamaan hyvin alkanutta matkaa”, juttelee rennonoloinen Helander ennen keskiviikon treenejä. ”Otetaan hyvin tehdyt asiat mukaan tulevaan ja parannetaan pieniä asioita niin uskon lauantaisen tuloksen olevan suotuisa meille”, päättää Helander ja asteli koppiin kertomaan ohjeita pelaajille.


Mira Laurila on pelannut vaikean
viime kauden jälkeen positiivisen
alkukauden.
Kuva: Nyblin

Mira Laurilan viime kausi oli vaikea pienten loukkaantumisten vuoksi. Nyt ne ovat historiaa ja Laurila on koko kesän päässyt treenaamaan hyvin ja on ollut yksi onnistujista tällä kaudella. ”Viime kausi oli todellakin vaikea, kun jouduttiin välillä pelaamaan pienelläkin kokoonpanolla niin virheitä alkoi tulla jo väsymyksenkin vuoksi”, jutteli Laurila. Tämä kausi on lähtenyt positiivisemmissa merkeissä liikkeelle myös Laurilan plusmiinus-tilastonkin kannalta. Viime kaudella koko kausi mentiin pakkasen puolella, mutta nyt kahden pelin jälkeen tilasto näyttää +4. ”Laaja rosteri on hyvä juttu, kun kilpailua pelipaikoista syntyy. Myöskään peleissä ei vaihdot venähdä liikaa niin virheiden määrä on minissä”, sanoi Laurila. Joukkuehenkeä hän kehuu loistavaksi ja ilmapiiri niin harjoituksissa kuin peleissäkin on erinomaista. Pelaajista huokuu rentous ja luotto kaveriin. Hyvin sujunut alkukausi on myös Laurilan mukaan lisännyt joukkueen luottoa omiin kykyihin.

Naisten Futsal-liigaa
MuSaFutsal – Riemu
La 13.10. klo 16.00
Urheilutalo

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Helmikuu   »
Kategoriat