Esittely
Ottelutilastot
GFT Prinsessat - MuSa MuSaFutsal
2017-2018 - Naiset - Naisten Futsal Liiga
Klo 13:15 Opinmäen liikuntahalli
24
Hel

Vahva alku suli Espoossa


MuSaFutsal matkasi lauantaina kauden viimeiseen vierasotteluunsa ja määränpäänä oli Espoon Opinmäki. Kaksi edellistä ottelua MuSaFutsal on siellä voittanut, mutta se taika murtui lauantaina. Vahvasta alusta huolimatta GFT käänsi lopulta pelin itselleen lukemin 6 - 4 (1 - 2).

MuSaFutsal lähti otteluun ilman päävalmentaja Juha Helanderia ja vastuu oli siirtynyt perheen isälle Jarille. Otteluun MuSaFutsal sai hyvän startin, sillä jo kolmannella minuutilla Mira Laurila iski pallon ohi Petra Häkkisen. Syötön tarjoili Jessica Kannosto, jonka laukauksen Laurila pysäytti ja kääntyi itse laukoen tarkasti alakulmaan. GFT pelasi paljon palloa suoraviivaisesti pivotilleen, mutta MuSaFutsal pelasi kurinalaisesti eikä päästänyt pivotia kääntymään pallon kanssa. Tiputuksista he saivat muutamia laukauksia aikaan, mutta Siiri Lilja pelasi maalillaan hyvää peliä. Avausjakso eteni nopeasti toiselle puolikkaalle. MuSaFutsalin Liigahistorian 400.maali näki päivänvalon ajassa 12.56. Elina Setälän vahvan kuljetuksen päätteeksi Laurila viimeisteli poikittaissyötöstä pallon reppuun ja vieraat kahden maalin johtoon. Kolmisen minuuttia ennen taukoa Kiia Laine sai lopulta pallon ohi Liljan vastahyökkäyksen päätteeksi. Ennen maaliaan Laine oli kolisuttanut jo kertaalleen maalikehikoita. Maaliin esityön tarjoili Daniela Tjeder. Maalin jälkeen loppujakso mentiin kotijoukkueen komennossa vieraiden vain pyrkiessä puolustamaan tiiviisti. Tauolle vierasjohdossa 1 - 2.


Mira Laurila oli tehokkaalla pelipäällä
tänään iskien tehot 2+1.
Kuva: Nyblin

Tauolta tuli kentälle sisuuntunut GFT. MuSaFutsal ei päässyt alkuun millään mihinkään ja GFT hallitsi tapahtumia. Tsasoitusosuma nähtiin ajassa 21.48 vastaavanlaisesta tilanteesta kuin kotijoukkueen avausmaalikin. Tjeder on nokikkain Liljan kanssa, mutta malttoi odottaa apujoukkuja. GFT:n pelaajt olivat useasti edellä vieraitaan juuri näissä tilanteissa. Pirta Hiukalle kirjattiin tasoitusosuma. Muutama minuuttti myöhemmin oli Tjederin vuoro nauttia maalintekemisestä. Kati Hakala tarjoilijana tällä kertaa. MuSaFutsalin peli näytti vaikealta ja väkinäiseltä tässä kohtaa. Tilanteita ei juuri saatu Häkkisen maalille. Lisää vettä niskaan kaatoi jälleen Tjeder. Hän tarjoili Laineelle päivän toisen osuman. Yhtäläistä näissä kaikissa osumissa oli se, että MuSaFutsalin maalivahti Siiri Liljalle ei kuuri mahdollisuuksia jätetty. 34.05 GFT siirtyi jo kolmen maalin karkumatkalle. Linda Lindqvist ohjasi maalin edestä Tiina Gustafssonin laukauksen reppuun. Lopussa MuSaFutsal nosti Liljan ylös aina kun mahdollista. Tilanteita saatiinkin ja kavennusosuma näki päivänvalon ajassa 36.40. Laurila pelasi pallon maalille ja takatolpalta Roosa Erkkilä ohjaa pallon maaliin. Maali oli Erkkilän Liigauran ensimmäinen. MuSaFutsal jatkoi pyöritystä, mutta kesken kaiken Tjeder rokottaa tyhjiin, 6 - 3. Lopussa vielä jostain kumman syystä GFT otti viidennen kenttäpelaajan. Mitään he eivät saaneet aikaiseksi ja ihan lopussa Netta Hannula karkasi läpi puttasi pallon tyhjiin ja loppunumeroiksi 6 - 4 (1 - 2). Näin hyvä alku suli, mutta pelissä oli välähdyksiä paremmasta. B-ikäiset Erkkilä ja Ida Silvennoinen suoriutuivat tänään hyvin urakasta. Joukkueiden parhaina palkittiin Daniela Tjeder (GFT) ja Mira Laurila (MuSaFutsal).


Roosa Erkkilä iski tänään
Liigauransa avausmaalin.
Kuva: Nyblin

MuSaFutsalin kautta on jäljellä kaksi ottelua ja kumpikin on kotona. Sunnuntaina 4.3 Poriin saapuu FTK Torniosta.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Joulukuu   »
Kategoriat