Esittely
Ottelutilastot
MuSa MuSaFutsal - Fc Sport J
2017-2018 - Naiset - Naisten Futsal Liiga
Klo 14:00 Porin Urheilutalo
11
Hel

Viikonloppu totaalinen pannukakku


Ennen viikonlopun kahta peliä MuSaFutsalilla oli ohut sauma välieriin, mutta se olisi vaatinut täyttä pistepottia. Sunnuntain tuloksena oli lauantain kaltainen. Vaasalainen FC Sport haki pisteet Porista lukemin 2 - 4 (1 - 1) ja sauma välieräpaikkaan meni lopullisesti.

Sunnuntain ottelu alkoi vieraiden komennossa ja MuSaFutsalin maalivahti Siiri Lilja oli alusta saakka täystyöllistetty. Hyökkäyssuuntaan kotijoukkue esitti paikoitellen hyviä sommitelmia, mutta vastapainoksi puolustuspäässä Sport pääsi temmeltämään varsin rauhassa. Kesken pienoisen Sport pyörityksen iski kotijoukkue ottelun avausmaalin ajassa 07.53. Elina Setälä laukoi kuljetuksensa päätteeksi pallon pitseihin ohi Sport-vahti Karoliina Muurimäen. Johtoasema ei kuitenkaan kestänyt kuin alle minuutin. Laidalla edennyt Pipsa Lahtinen syötti keskelle Tiialeena Hakalalle, jolla oli melko helppo työ siirtää peliväline verkkoon MuSaFutsalin puolustuksen keskeltä. MuSaFutsalin onneksi Lilja oli tänään pelipäällä pitäen joukkuettaan pelissä mukana. Kotijoukkueen maalipaikat olivat laskettavissa yhden käden sormilla. Tauolle siirryttiin tasalukemissa 1 - 1.


Siiri Lilja taisteli tänään ja torjui
hyvin ja piti MuSaFutsalia pelissä
mukana.
Kuva: Nyblin

Toisen jakson alkupuolella MuSaFutsal otti viidennen kenttäpelaajan kentälle. Pallo liikkui välillä oikein hienostikin, jonka ansiosta luotiinkin pari paikkaa. Maalia ei kuitenkaan syntynyt kuin toiseen päähän. Hakala haisteli hyvin kotijoukkueen syöttökuvion ja kun vielä syöttö epäonnistui niin karkasi kuljettamaan pallon tyhjiin ajassa 22.47. Alkupuolisko jaksosta mentiin tasaisissa merkeissä, mutta tasoitusosuma ei ollut lähellä. Jakson puolivälin jälkeen Sport joutui virhevaikeuksiin. Tasoitusosuma syntyi ajassa 31.26, kun Jessica Kannosto laukoi Setälän syötöstä pallon verkkoon. MuSaFutsal sai 10 metrin rankkarin ajassa 34.20 Sportin kuudennen virheen johdosta. Eilen kympiltä onnidstunut Kannosto epäonnistui tänään, kun Muurimäki veti pidemmän korren. Sportin johto-osuma tuli reilu minuutti myöhemmin. MuSaFutsal nukkui hyökkäyksensä päätteeksi ja Muurimäen nopeasta avauksesta Maarit Vitikka laukoi voimalla pitsit rullalle. MuSaFutsal pelasi pitkiä aikoja toisella jaksolla viidellä kenttäpelaajalla, mutta viimeistely ontui. Ottelun lopullinen niitti tuli viimeisellä minuutilla, kun Hakala niittasi illan kolmannen rysänsä. Enempää maaleja ei Urheilutalolla nähty ja näin pisteet matkasivat 8-tietä pohjoisen suuntaan Vaasaan saakka lukemilla 2 - 4 (1 - 1). Joukkueiden parhaina palkittiin Siiri Lilja (MuSaFutsal) ja Maarit Vitikka (FC Sport).


Ida Silvennoinen taisteli tänään
urhoollisesti.
Kuva: Nyblin

Playoff haaveet siis kariutuivat kolme kierrosta ennen loppua. Seuraavaksi matkustetaan GFT:n vieraaksi Espooseen maajoukkuetauon jälkeen parin viikon päästä. Kotona pelataan vielä kahdesti maaliskuussa.
Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Tammikuu   »
Kategoriat