Esittely
Ottelutilastot
Ylöjärven Ilves - MuSa MuSaFutsal
2017-2018 - Naiset - Naisten Futsal Liiga
Klo 17:00 Ylöjärvi UT
10
Hel

Ylöjärveltä tappio niskassa kotiin


Tuplaviikonlopun ensimmäinen koitos pelattiin lauantaina Ylöjärvellä. Paikkoja oli voittoonkin, mutta YIlveksen maalivahdin Iida Koskinen hyvät otteet lannistivat lopulta vierasjoukkueen päätössummerin soitua. Loppulukemat Ylöjärvellä olivat kotijoukkueen hyväksi 4 - 2 (2 - 1).

Pienen kentän metkut paremmin tuntenut kotijoukkue prässäsi heti alusta ylhäältä, välillä jopa niin, että se avasi paikkoja MuSaFutsalille vastaiskuihin. Avausmaali syntyi ottelun kolmannella minuutilla Rosa-Maria Sirenin laukoessa pallon ohi Siiri Liljan. Tasoitusosuma oli hetki myöhemmin lähellä, mutta Mira Laurilan laukaus puolesta kentästä osui ristikkoon, joten Koskisen maali pysyi puhtaana. MuSaFutsal pääsi useaan otteeseen ohi kotijoukkueen prässilinjan. Viimeistely olisi kaivannut kliinisyyttä. Jessica Kannosto pääsi kokeilemaan Koskisen torjuntataitoja useasti, mutta laukaukset eivät löytäneet tietään maaliin. Melko fyysinen kamppailu kerrytti myös kummankin virhetilejä. YIlveksen viides virhe tuli ottelun 18.minuutilla. Jakson lopussa kotijoukkue riisti pallon ja pääsi 2 vs 1 hyökkäykseen. Esra Erdenin oikea-aikainen syöttö Heidi Linjamaalle vapautti Linjamaan vetopaikkaan, jonka hän käytti hyväkseen. Hetkeä myöhemmin kotijoukkueelle vihellettiin kuudes virhe ja pallo vietiin 10 metrin täplälle. Kannosto ei siitä erehtynyt ja kavensi taukolukemiksi 2 - 1.


Milla Ljungman iski tänään kauden
neljännen osumansa.
Kuva: Nyblin

Toiselle jaksolle vieraat tulivat hyvällä sykkeellä. Pelin hallinta oli vieraiden, mutta se viimeistely ontui. YIlves saa isosti kiittää tänään maalivahti Koskista, joka torjui upeasti. MuSaFutsalin kirivaihdetta söi paljon kotijoukkueen maali ajassa 26.30, joka vei YIlveksen 3 - 1 johtoon. Kulmasta pallo pelattiin maalille ja parin vierasjoukkueen pelaajan pallokontaktin kautta pallo löytyi verkosta. Maali lamautti vieraat ja kun olisi pitänyt malttaa niin tilanteissa oli järjetön kiire ja hätä jonkin aikaa. Ajassa 32.21 Siren ampui upeasti alakulmaan riistonsa jälkeen ja siirsi taululle lukemiksi 4 - 1. Viimeiset viisi minuuttia MuSaFutsal pyöritti viidellä kenttäpelaajalla peliä ja loi paikkoja. Hyvistäkään paikoista ei palloa saatu ohi Koskisen paitsi kerran. Ajassa 37.31 Milla Ljungman ampui pienestä kulmasta vedon, joka yllätti Koskisen. Enempää maaleja ei nähty ja paikoin melko fyysinen taisto päättyi lopulta kotijoukkueen 4 - 2 (2 - 1) voittoon. Joukkueiden parhaina palkittiin Iida Koskinen (YIlves) ja Elina Setälä (MuSaFutsal). Tämänpäiväinen ottelu oli Setälän Liigauran sadas ottelu.


Elina Setälä pelasi tänään sadannen
Liigaottelunsa.
Kuva: Nyblin


Kauaa ei MuSaFutsal ehdi tappiota jäädä surkuttelemaan, sillä uusi ottelu on edessä jo huomenna. Porin Urheilutalolle saapuu vieraaksi FC Sport ja ottelu alkaa klo 14.00.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Tammikuu   »
Kategoriat