Esittely
Ottelutilastot
ACE - MuSa MuSaFutsal
2017-2018 - Naiset - Naisten Futsal Liiga
Klo 14:00 Tamppiareena
25
Mar

Historian sadas ottelu tappiollinen


MuSaFutsalin historian sadas ottelu naisten futsal-liigassa pelattiin lauantaina AC Estudiantesin vieraana. ACE käytti hyväkseen vieraiden karmeat virheet omassa päässä ja pisteet jäi Tampereelle lukemin 4 - 1 (3 - 1). Maajoukkuetauko oli tuonut muutoksia MuSaFutsalin kokoonpanoon sekä hyvässä että pahassa. Hienoissa Puola-otteluissa mukana ollut Netta Hannula on noin kuukauden sivussa loukkaantumisen vuoksi. Tauolla MuSaFutsal sai uuden pelaajan, joka pelasi lauantaina ensimmäisen liigaottelunsa, Jenna Oksanen. Hänen kuulumisiaan kuullaan ensi viikolla.MuSaFutsal sai otteluun loistoalun. Mira Laurila laukoi pallon maaliin hienon sommitelman päätteeksi, kun kello oli ehtinyt käydä vain 27 sekuntia. Maaliin syötön tarjoili Jessica Kannosto. Ottelu oli tasaista pelaamista, jossa kumpikin pystyi luomaan tilanteita. MuSaFutsal ei tilanteitaan käyttänyt hyväkseen. ACE alkoi pikkuhiljaa saamaan juonesta kiinni enemmän ja enemmän. Korkealta prässääminen sai MuSaFutsalin syöttöihin epätarkkuutta. Välillä nähtiin järkyttäviä hasardeita, joista ACE sitten rankaisi. Tasoitusosuma syntyi ajassa 09.08, kun Sini Lauermaa tarjoili maalin eteen Maria Tetrille paikan, josta Tetri ei erehtynyt. ACE siirtyi johtoon ajassa 14.38. Lauermaa tarjoili tällä kertaa Aglan ex-MuSaFutsal-pelaaja Amanda Sirenille, joka ohjasi maalin edestä pallon reppuun. Tilannetta edelsi vieraiden harhasyöttö. ACE:n kolmas osuma syntyi ajassa 15.49. kun Oona Jaatinen sai kuuden metrin tuntumaan pallon suoraan vieraiden tarjoilusta. Ihan yksin ollut Jaatinen ei lahjaa jättänyt avaamatta, vaan vei kotijoukkueen 3 - 1 johtoon. Näissä lukemissa siirryttiin tauon viettoon.


Siiri Lilja (oranssi paita) palkittiin MuSaFutsalin parhaana.
Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com

Tauon jälkeen näytti siltä, että vieraat pääsisivät peliin mukaan. Pallonhallinta oli vierailla ja pallo liikkui muutaman minuutin mallikkaasti, mutta todelliset tekopaikat jäivät minimiin. Tiia Ropanen ACE:n maalilla hoiti vähät tilanteet hyvin. ACE heräsi toisellekin jaksolle pikkuisen hitaasti, mutta varmasti. Siiri Lilja joutui muutamaan otteseen venymään kunnolla pitääkseen lukemat 3 - 1:ssä. Lopulta ajassa 27.40 joutui Lilja antautumaan neljännen kerran. Lauermaa nousi jälleen vasenta laitaa pitkin tarjoillen namupalan maalille. Tällä kertaa maalilla tarjoilusta pääsi nauttimaan Jenni Laatikainen. MuSaFutsal otti ajoissa viidennen kenttäpelaajan kentälle aina kun oli mahdollisuus ja pallo omilla hyökkäyspäässä. Pyöritys ei kuitenkaan tuottanut lisäosumia. Toisella jaksolla ei tolppaa lähemmäksi vieraat päässeet ja näin liigapisteet jäivät Tampereelle lukemin 4 - 1 (3 - 1). Joukkueiden parhaina palkittiin Sini Lauermaa (ACE) ja Siiri Lilja (MuSaFutsal).

Ensi viikonloppuna MuSaFutsal pelaa tuplan, kun lauantaina matkustetaan jälleen Tampereelle, nyt Ilves FS:n vieraaksi ja sunnuntaina on vuorossa kotiottelu Riemua vastaan.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Maaliskuu   »
Kategoriat