Esittely
Ottelutilastot
MuSa MuSaFutsal - GFT Prinsessat
2017-2018 - Naiset - Naisten Futsal Liiga
Klo 14:00 Porin Urheilutalo
1
Lok

Naisten futsal kausi alkaa


Klo 14 alkaa MuSaFutsalin osalta liigakausi 2017-2018, kun Urheilutalolle saapuu vieraaksi viime kauden hopeajoukkue GFT.


MuSaFutsal tasoihin ottelun lopussa


MuSaFutsal aloitti urakkansa tämän kauden naisten liigassa sunnuntaina, kun viime kauden hopeajoukkue GFT saapui vierailulle Poriin. Tasainen ottelu päättyi pistejakoon lukemin 2 - 2 (0 - 0).

Kotijoukkueen otteissa näkyi ottelun alussa se, että kyseessä oli kauden ensimmäinen ottelu. Hermostuneisuutta oli ilmassa, ja harhasyöttöjä tuli lukematon määrä.Kuitenkin jakson loppua kohden syötöt alkoivat löytää perille. Avausjakson ensimmäinen puolisko oli tasaista, ehkä pientä kotijoukkueen hallintaa. Vaarallisia tilanteita ei kumpikaan joukkue saanut. Laukauksia sateli, mutta melko kaukaa. Kumpikin maalivahti niin MuSaFutsalin Siiri Lilja kuin GFT:n Petra Häkkinenkin pääsivät melko helpolla. Mitä pidemmälle jakso eteni,sitä enemmän pallonhallinta siirtyi vieraille. GFT loikin muutaman hyvän paikan, mutta Lilja torjui lähentely-yritykset hienosti ja varmasti. Avausjakson aivan loppuun MuSaFutsal pystyi luomaan parhaan paikkansa, mutta Elina Setälän laukaus osui vain GFT-maalin ristikkoon. Jatkotilanteessa Jessica Kannosto ei ehtinyt reagoida ja samalla summeri päätti avausjakson, joka siis päättyi maalittomana.


Milla Ljungman pelasi ensimmäisen ottelunsa
pitkään aikaan ja onnistui heti maalinteossa.
Kuva: Nyblin

Toisen jakson ensimmäisellä minuutilla kotijoukkue rakenteli parikin mukavan oloista tekopaikkaa, mutta Häkkisen upeat torjunnat sekä niukasti ohi menneet pallot pitivät lukemat nollissa. Toista jaksoa oli pelattu noin kaksi minuuttia, kun GFT kaatoi kylmää vettä kotijoukkueen niskaan. Linda Linqvist rakensi laidalta tilanteen keskelle Daniela Tjederille, jolla oli helppo työ siirtää pallo pitseihin. MuSaFutsalin peli ei kuitenkaan tästä seonnut, vaan melkein päinvastoin. Joukkue sisuuntui ja loi tilanteita ja halitsi kenttätapahtumia. Palkinto tuli ajassa 26.29, kun Netta Hannula kuljetti laitaa pitkin vauhdilla ja syötti maalille. Ensimmäistä peliään pitkään aikaan pelannut Milla Ljungman oli edennyt maalille ja pisti Hannulan syötöstä pallon liukumalla verkkoon. Ljungman itse kommentoi maaliaan vaatimattomalla tyylillään: "Perus minun tekemä maali. Maalin edestä survoen".

MuSaFutsal sai tasoituksestaan lisää virtaa ja vei peliä. Hyvistäkään yrityksistä huolimatta ei maalia pystytty kuitenkaan iskemään. Viisi minuuttia ennen loppua GFT siirtyi uudelleen johtoon, kun Heidi Lindström riisti pallon omalla alueella ja vahvan kuljetuksen päätteeksi siirsi vieraat johtoon. MuSaFutsal otti aikalisän ajassa 36.54, jonka jälkeen he alkoivat pyörittämään peliä ilman maalivahtia viidellä kenttäpelaajalla. Pallo liikkui hienosti ja maltti säilyi. Palkinto tuli lopulta ajassa 39.36, kun Mira Laurila ampui tasoituksen pienestä kulmasta Jessica Kannoston syötöstä. Näin pisteet tasattiin lukemin 2 - 2 (0 - 0). Joukkueiden parhaina palkittiin Netta Hannula (MuSaFutsal) ja Petra Häkkinen (GFT). Hannulan lisäksi täytyy nostaa esiin Ljungman, joka pelasi upean ottelun. Myös valmentaja Juha Helander huomasi tämän ja oli tyytyväinen suojattinsa esitykseen. Muutenkin Helander piti näkemästään muutamia hetkiä lukuunottamatta. "Joukkueesta näki, että ottelu oli kauden ensimmäinen. Tietynlaisia uinahduksia tuli, mutta ne saadaan karsittua pois", sanoi Helander. Ilman maalivahtia pelattuun hetkeen hän oli erityisen tyytyväinen, sillä se toimi niin kuin piti. Pistejakoa hän pitää oikeutettuna, sillä tekopaikat menivät suunnilleen tasan.

MuSaFutsalin seuraava ottelu on ensi viikon sunnutaina, jolloin kohdataan Torniossa FTK. Kotona esiinnytään seuraavaksi lauantaina 14.10, kun YIlves saapuu Poriin. Ottelu alkaa klo 14.00


Mira Laurila iski tasoituksen 24 sekuntia ennen päätöstä.
Kuva: Kari Saha/Urheilusuomi.com

Kari Sahan ottamia kuvia ottelusta löydät täältä: http://www.urheilusuomi.com/pori/galleria.asp?galleriaid=3744

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Musan Salama
«  Maaliskuu   »
Kategoriat