Musan Salaman naisten edustusjoukkueen kausi alkaa tänään – Kapteeni Jessica Kannosto arvioi Musacastissa alkavaa kautta

Musan Salaman naisten edustusjoukkueen kausi alkaa lauantaina vierasottelulla. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu Nurmijärven Jalkapalloseura. Ottelu alkaa kello 14.

Musacast-podcastin perjantaina julkaistussa jaksossa vieraana on joukkueen kapteeni Jessica Kannosto, joka joutuu varmuudella katsomaan kauden otteluita suurimmaksi osaksi katsomon puolelta. Kannosto loukkasi polvensa pahasti viime kauden päätösottelussa, mutta on halunnut olla silti joukkueen mukana niin harjoituksissa kuin ottelutapahtumissakin.

– En ole laskenut, paljonko kilometrejä on tullut Karhuhallissa kuntopyörään, mutta varmasti paljon, Kannosto kertoo podcastissa.

30 vuotta toukokuussa täyttävä Kannosto on joukkueen konkariosastoa, ja uskoo esimerkin olevan tärkeätä nuorelle joukkueelle. Asiaan sisältyy toki paljon vastuutakin. Kokemus ei tarkoita ohituskaistaa työntekoon.

– Kokeneilla pelaajilla vaatimustason on oltava tietysti samaa kuin nuoremmillakin. Nuoret tulevat äkkiä ohi, jos kokenut pelaaja alkaa löysäillä, hän huomauttaa.

Sarjakausi on aina sarjakausi

Kannosto sanoo, että joukkue on jo odottanut sarjakauden alkua, vaikka harjoitusotteluita onkin pelattu kevään mittaan.

– Kyllä se (sarjakauden alku) aina muuttaa kuitenkin meininkiä.

Kapteeni nostaa joukkueesta esille kaksi pelaajaa, joita yleisön kannattaa seurata kauden mittaan.

– Meillä on muutamakin nuori, jotka ovat tulleet mukaan. Esther Granberg, 16-vuotias toppari, on tosi kova ja varmaotteinen. Sitten Pallo-Iiroista palannut MIra Pärssinen on syytä mainita erikseen, hän on todella taitava pelaaja.

Musacastin kakkosjakson voit kuunnella tästä.

Naisten edustusjoukkueen ensimmäinen kotiottelu pelataan perjantaina 3.5. Kello 20.30 alkavassa ottelussa vastustajana on FC Espoo. Pelipaikkana on UK Tekonurmi.