Musan Salama pelaa tiistaina harjoitusottelun Karhuhallissa – vastaan asettuu Pallo-Iirot kello 19

Musan Salaman miesten edustusjoukkue pelaa tiistai-iltana harjoitusottelun Pallo-Iiroja vastaan. Ottelu pelataan Karhuhallissa ja se alkaa kello 19.

Päävalmentaja Jeferson Pires on iloinen siitä, että ottelu järjestyi. Raumalaisjoukkue on kysynyt harjoitusotteluun pari kertaa aiemmin.

– Nyt tuli mahdollisuus pelata Pallo-Iiroja vastaan. Aina on hyvä mitata, millä tasolla joukkue pelaa, kun vastassa on korkeamman sarjatason joukkue, Pires sanoo.

Akatemian kausi on alkanut, ja Pires on tasoon tyytyväinen. Hän sanoo, että se nostaa odotuksia edustusjoukkueenkin osalta. Tiistai-iltana riveissä nähdään taas ikoninen Jussi Välilä, joka avaa kilpailullisten otteluiden kautensa raumalaisjoukkuetta vastaan.

– Myös uusin nigerialaispelaaja eli Akinpelu nähdään kentällä. Poissaoloja on jonkun verran, muun muassa Samuel Laitinen on Puolassa tällä hetkellä. Vastaavasti Niilo Mäkelä tekee paluun kentälle.

Myös Pires odottaa ottelua mielenkiinnolla. Hän sanoo, ettei viime kaudella nähnyt Pallo-Iirojen otteluita.

– Tietysti lähdemme pelaamaan voitosta. On hyvä nähdä, miten oma pelitapa asettuu korkeamman sarjatason joukkuetta vastaan.