Musan Salama otti vierasvoiton Sauvon tyylikkäästä kesäillasta

Porilaiset pääsivät vierailemaan erittäin hienossa jalkapalloympäristössä. Lopputulos oli lopulta selkeä.

Pekka Ruissalo

 

Se oli hieno kesäilta Varsinais-Suomessa, joka tarjosi hulppeat puitteet suomalaiselle alasarjan jalkapallo-ottelulle. Vastaan asettuivat Peimari United ja Musan Salama, joilla oli poikkeuksellisen hyvät olosuhteet pelata rakasta lajia vastakkain.

Nopeasti kävi ilmi, että Peimari United on erittäin hyvä jalkapallojoukkue. Joukkueesta löytyy muun muassa liigakokemusta, kuten TPS:ssä pelannut Sami Rähmönen. Jopa maalivahti Joni Kuusisto pääsi torjuntatöihin, ja joutui työllistetyksi useaan otteeseen. Ottelun aikana pallo kävi pariin kertaan tolpassakin, ja Peimari oli varsinkin ottelun ensimmäisellä puoliajalla hyvin tasaväkinen vastus Musan Salamalle.

Sitten tuli toinen puoliaika ja Kolmosen nopein hyökkääjä Simeon, joka veti pari kotijoukkueen pelaajaa vipuun ja sen jälkeen viimeisteli tyylikkäästi. Hetken päästä asialla oli kapteeni Jussi Välilä ja matsi oli sen jälkeen vieraille 0-2.

Matsin loppuvaiheessa tuli vielä Samuel Laitinen, joka pisti Niilo Mäkelän tolppalaukauksen pussiin.

 Paikalla ollut lentävä reportteri Ilkka Salonen kiitteli tapahtuman tunnelmaa, olosuhteita ja kotijoukkuetta.

Salonen myös kiitteli Musan Salama-pantteri Pekka Ulmaksen läsnäoloa. Volyymi oli taas sitä luokkaa mitä Ulmakselta sopii odottaakin. Nuorimmille lukijoille tiedoksi kerrottakoon, että Pekka Ulmaksella on varmasti edelleenkin yksi Länsi-Porin kantavimmista äänistä.

–       Suosittelen jokaiselle matkaa Sauvoon paikan päälle. Ehdottomasti, hieno ilma ja mahtavat olosuhteet. Luonnon keskellä vähän kuten kaikkein pyhin, Musan Wembleykin. Salaman edustajana vähän jopa kävi kateeksikin, että tällaisissa olosuhteissa pelataan Kolmosta, Salonen hehkuttaa paikan päältä.

Seuraavaksi pelataan ensi torstaina Musan Wembleyllä lohkon kärkikamppailu. Silloin Poriin vieraaksi saapuu Interin kakkosjoukkue Turusta. Ottelulla on suuri merkitys, sillä kahdella kärkijoukkueella on pisteen ero sarjataulukon kärkipaikoille.