Musan Salama marssittaa perjantaina kokoonpanoon kaksi uutta hyökkääjää – Sami Rantala ja John Agunsoye nähdään mukana

Musan Salaman miesten edustusjoukkueessa nähdään perjantai-iltana Åbo IFK:ta vastaan kaksi hyökkääjää, jotka eivät ole tällä kaudella vielä kokoonpanossa olleet mukana. Toinen heistä ei esittelyjä kaipaa: hän on Sami ”Pipo” Rantala, joka on rekisteröity myös valmennukseen. Pipo on harjoitellut kevään mittaan joukkueen mukana ja on valmis hyppäämään myös kentälle, jos tarve vaatii.

Rantalan panos on kaivattu kopissa ja penkillä, johon kokenut pelimies tuo paljon johtajuutta.

Toinen hyökkääjä on pitkä kaveri Nigeriasta. Hän on John Agunsoye, joka vahvistaa Musan Salaman hyökkäystä lähtökohtaisesti neljän ottelun ajan. Mieheltä odotetaan kovaa panosta etenkin erikoistilanteissa: pituutta kaverilla on 190 senttimetriä.

Harjoituksissa mukana on nähty myös Tom Tuomi.

– Alkukausi on sujunut hienosti ja kun joukkueella on kuitenkin vahva tavoite sarjanousuun, otteluiden merkitys kasvaa koko ajan. Meiltä lähtee kuusi kaveria armeijaan heinäkuussa sekä lisäksi Samuil Georgiev ja Valtteri Männistö ovat loukkaantumisten takia sivussa, joten leveyttä tarvitaan, sanoo toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi.

Edessä on tiivis kesäkuu, jonka aikana luvassa on Suomen Cupin ottelu sekä kaksi erittäin tärkeätä Kolmosen ottelua.

Illan ottelutapahtuman yhteydessä kukitetaan myös kevään ylioppilaat. Niitä löytyy Musan Salaman riveistä runsaasti: Samuil Georgiev, Samuel Laitinen, Olli Auranen, Eemil Hietava, Oliver Meronen ja Akatemian riveissä pelaava Leevi Ristikallio.

Kuvateksti: Tiedätte miehen! Sami Rantala nähdään perjantai-iltana jälleen kerran Musan Salaman kokoonpanossa.