Musan Salama joutui taipumaan Eurassa tasapeliin – Pietikäinen vaatii, että paikkojen tuhlaamisen on loputtava nyt

Musan Salama joutui taipumaan tasapeliin Euran Pallon vieraana keskiviikkoiltana. Salama meni ottelussa jo kahden maalin johtoon, mutta Risto Puustisen luotsaama vierasjoukkue kampesi tasoihin. Tilannetta avitti osaltaan Abassin ulosajo toisella jaksolla, josta voi antaa kritiikkiä vahvasti myös pelaajalle.

Valmentaja Aki Pietikäinen sanoo tiukasti, että maalipaikkojen tuhlailun pitää loppua tähän otteluun. Vaikka Salama pelasikin yli 30 minuuttia vajaamiehisenä, se pystyi silti hallitsemaan ottelua ja luomaan paljon paikkoja. Mistään ei saatu kuitenkaan sisään.

Ottelun lopussa Salama vaihtoi vielä ikonisen Sami Rantalankin rouhimaan voittomaalia, mutta pisteet jaettiin.

– Joukkue loi aivan hirvittävän määrän paikkoja parhailta paikoilta. Pystymme kääntämään peliä erittäin hyvin riiston jälkeen. Tällä tekemisellä maaleja pitää tulla jatkossa huomattavasti enemmän, Pietikäinen vaatii.

Valmentaja kritisoi osaltaan EuPan saamaa rangaistuspotkua. Tästäkin huolimatta Salamalla oli kaikki voiton avaimet käsissään.

– Viimeistelyyn pitää saada paljon enemmän rauhallisuutta ja päättäväisyyttä. Tasapelien pelaaminen ei tule riittämään jatkossa, Pietikäinen sanoo.

Ottelun alkuun valmentaja on tyytyväinen.

– Pelasimme hyvin pallollisesti ja myös puolustimme hyvin.

Nyt joukkue ja Pietikäinen viettävät juhannusta. Matsit jatkuvat kuitenkin pian: ensi viikon lauantaina on edessä kova otatus, kun Regions Cupissa Poriin saapuu vieraita pohjoisesta. Ottelu Kajaanin Palloa vastaan alkaa kello 13.

Kuvateksti: Tällä avauskokoonpanolla Musan Salama aloitti Eurassa.