Musan Salama jatkoi harjoitusotteluitaan voitokkaasti – nyt kaatui Pallo-Iirot

Musan Salaman harjoitusotteluiden kausi jatkui voitokkaasti, kun edustusjoukkue voitti Karhuhallissa pelatussa ottelussa Pallo-Iirot selvin numeroin 4-1. Pallo-Iirot pelaa alkavalla kaudella Miesten Kakkosta, eli on korkeamman sarjatason joukkue.

Salaman maaleista vastasivat Olli Auranen, Elijah Simeon ja uusi nigerialainen Akinpelu, joka pisti samantien kaksi kertaa pallon pussiin. 18-vuotiaan otteet olivat valmentaja Jeferson Piresin mieleen.

– Olen erityisen onnellinen siitä, miten joukkueemme keskikenttä pelasi. Akinpelu ja vanha tuttu Abass hoitivat sen homman mahtavasti. Samaten puolustuslinja oli kivenkova, Pires kiittelee.

Nuorista pelaajista myös Elias Isoviidan otteet olivat valmentajan mieleen. Hän nostaa esille myös Valtteri Männistön. Pires huomauttaa, että Männistö joutui kamppailemaan paljon itseään kookkaampien pelaajien kanssa.

– Meillä oli paljon poissaoloja. Mostafa oli pois, Samuil oli pois, paljon avauksen pelaajia oli nyt pois. Nuoret tulivat ja vastasivat huutoon. Myös Niilo Mäkelän paluu sujui mallikkaasti, hän kiittelee.

Nuori joukkue kykeni myös pallonhallintaan ja pelaamista maltettiin rakentaa kaikessa rauhassa. Siitä syntyi myös paikkoja ja läpiajojakin, joista viimeisteltiinkin kohtuullisella prosentilla.

– Joukkueen runko on pysynyt hyvin kasassa viime vuodesta ja kun pelaajat saavat monenlaisia otteluita alle, he kehittyvät kovaa vauhtia. Meillä on hyvä nippu kasassa kun lähestytään alkavaa Kolmosen kautta, Pires huomauttaa.

Kuvateksti: Uusin nigerialainen Akinpelu oli tiistai-iltana kentän paras pelaaja. 18-vuotias iski kaksi maalia.

Uutista muokattu kello 14.2. kello 8.30: Ottelu pelattiin Karhuhallissa, ei Raumalla.