Musan Salama jatkaa Kolmosta keskiviikkona Eurassa – vastassa kenties pieni kenttä ja varmuudella satakuntalaisen jalkapalloilun Grand Old Man

Musan Salaman edustusjoukkueen Kolmosen kausi jatkuu keskiviikkoiltana Eurassa. Vastassa on Euran Pallo, joka vaihtoi juuri päävalmentajaansa. Salama taas kaipaa voittokantaan palaamista sunnuntain cup-kierroksen jälkeen.

Euralaisten päävalmentaja ei erikseen esittelyjä kaipaa: hän on Risto Puustinen, joka oli vielä viime kaudella mukana Musan Salaman valmennuksessa. Myös musalaisille Puustinen on tietenkin erittäin tuttu persoona, jolla voi olla jo ennen ottelua ässiä hihassa.

– Vastaan on tulossa varmasti latautunut joukkue. Ripa on siellä koutsina, joten eiköhän taistelumatsi ole luvassa. Kenttä on varmasti niin pieni kuin mahdolllista, nauraa valmentaja Aki Pietikäinen.

Euran Pallon riveissä nähdään keskiviikkona uusi pelaajakin. Hän on ukrainalainen, 24-vuotias Vasyl Pasichnyk, joka siirtyy Satakuntaan Puolasta. Vasyl on hyökkäävä keskikenttäpelaaja, joka pääsee heti mittaamaan tasonsa MuSaan vastaan.

Valmistavat harjoitukset ovat menneet alkuviikon aikana hyvin.

– Saamme vahvan kokoonpanon jalkeille. Se on varma, että kolme pistettä lähtee keskiviikkona Poriin, Pietikäinen linjaa.

Kuvateksti: Musan Salaman miesten edustusjoukkue jatkaa Kolmosta keskiviikkona Eurassa.