MuSa Wilppaan vieraaksi perjantaina.

Miesten Kolmonen jatkuu MuSan osalta kun joukkue matkaa perjantaina Salon Wilppaan vieraaksi. Vastassa on sarjan tyvipäässä oleva joukkue, joka on päästänyt suhteellisen paljon maaleja mutta myös tehnyt niitä suhteellisen paljon. Tasaisessa sarjassa toistaiseksi sarjasijoitukset ei merkitse mitään, joukkueet ovat tasaisia ja vastustaja on erityisen vaarallinen kotonaan, Pires toteaa , ja että pitää olla tarkkana alusta asti.

Lyttylän liikenteen bussi starttaa stadionilta klo 15 kohti. Joukkue lähtee peliin mielessään oma aggressiivinen peli, korkea prässi ja pelin hallinta. ”Kun pystymme tähän omaan pelityyliimme niin paikkoja tulee varmasti, niissä pitää vaan olla kliininen. Joukkueen vahvuus on ollut laitapelaamisessa ja odotan tänäänkin että laitojen kautta aukeaa paikkoja.”, Pires kertoo

Salossa on hienot puitteet jalkapallolle, ja yleensä innokas yleisö. Sääennuste lupaa illaksi puolipilvistä, joka voi muuttua aurinkoiseksi keliksi vielä illaksi,  joten odotettavissa on maalirikas ja mielenkiintoinen ottelu, jossa on tärkeitä pisteitä jaossa molemmille joukkueille.

Wilpas- MuSa klo 19, Salon keskusurheilupuisto