Musa P2014 (P10) Tyrannosaurus juhlaturnauksen päätöspelit pelattiin Porissa

Tyrannosaurus juhlaturnauksen päätöspelit pelattiin Porissa 10.2. Juhlaturnausta on pelattu yhteistyössä SJK:n, Ilveksen ja P-iirojen kanssa. Jokainen seura järjesti yhden osaturnauksen marras-helmikuun aikana. Joukkueemme otti upeasti hopeaa kilpa- ja haastetasolla neljän pelatun osaturnauksen jälkeen.

Talvisarjaa lähti työstämään päävalmentaja Aki Pietikäinen syksyllä, ja ilolla huomasi, että tälläisellä kilpailullisella sarjalla oli hyvin kysyntää isoissa seuroissa.

Porin osaturnauksen tulokset:

Kilpa:

Musa-SJK 2-0

Musa-Ilves 3-0

Musa-P-iirot 3-0

Haaste:

Musa-P-iirot 5-2

Musa-Ilves 0-4

Musa-SJK 1-0

Musa-Tove 8-0

Joukkue pelasi Porin osaturnauksessakin hyvää ja aktiivista futista. Teemana pitkin talvea ovat olleet pelinavaaminen ja eteenpäin puolustaminen. Päävalmentaja Aki Pietikäinen oli tyytyväinen päivään. Sijoittuminen pelinavaamisessa on parantunut hyvin talven aikana ja useita kertoja joukkue eteni varsin upeasti linja kerrallaan kohti vastustajan selustan tiloja, luoden useita maalipaikkoja. Joukkueen aktiivinen prässi puri jokaista vastustajaa vastaan ja saimme toistuvasti upeita riistoja, joista teimme myös jokusia maaleja. Joukkueen pelitoiminta jatkuu futsalin-, ja harjoituspelien merkeissä. Lisäksi EuPan talvisarjan vuotta vanhempien kilpasarjan mitalipelit sekä omaikäisten kilpa- ja haastetason mitalipelit siintävät jo edessä, kuten myös Ilveksen pääsiäisturnaus. Huhtikuussa starttaavat piirisarja alkavat myös olemaan lähellä. Piirisarjaa pelaamme kaikilla tasoilla.

Juhlaturnausta lähti sponsoroimaan BMH Technology, jonka Tyrannosaurus jätemurskain täyttää 20 vuotta. BMH:lla on juuri meidän peleihin sopivat toimipisteet Raumalla, Porissa, Tampereella ja Seinäjoella. Lisätietoja ja avoimet työpaikat osoitteesta www.bmh.fi.

Joukkueen toimintaan voi tulla tutustumaan koska vain, niin aloittava kuin jo kokeneempi pelaaja!

Joukkueen harjoitukset:

Ti klo 18.40-20.15 Karhuhalli

Ke klo 15.45-17.15 Karhuhalli

Pe klo 18.30-20 Länsi-porin koulu

La klo 10-11.30 Uk-tekonurmi

Lisätietoja:

Joukkueenjohtaja

Juho Poskiparta

050 4147899 (Uudet pelaajat)

Joukkueenjohtaja

Hannu Pere

044 5050551

Päävalmentaja

Aki Pietikäinen

046 6128657

aki.pietikainen@musansalama.fi