MuSa haki hienon 0-3 voiton Turusta – Pires ylpeä joukkueestaan

Musan Salama miehet pelasivat perjantaina Turussa TPS Akatemiaa vastaan Kolmosen sarjaottelun, jonka tuloksena Salama nousi jälleen sarjataulukossa toiseksi.

Ottelu Turussa oli kova koitos, jossa vastustaja oli ottanut nuoria pelaajiaan edustusjoukkueesta kokoonpanoonsa.  ”Työmoraalimme oli tänään kova. Tällä kertaa ei tarvinnut harmitella hukattuja paikkoja vaan ensimmäisellä puoliajalla teimme 4 paikasta kolme maalia. Yago näytti maalissa laatua torjuen 3 aivan käsittämätöntä torjuntaa.” Pires kertoo pelin jälkeen.

Voiton myötä MuSa nousi sarjassa toiseksi mutta nousuhaaveita pitää aisoissa Inter Turun kova vire sekä heidän eilinen kokoonpano, joka haki MaPSista selkeän 1-5 voiton. Inter oli marssittanut peliin kokeneita pelaajia Veikkausliigajoukkueestaan(Sejdiu, Nurmi, Hyvärinen).

MuSan maalintekijät perjantain pelissä olivat Niilo Puustinen, Elmeri Nieminen sekä Sami Rantala. Kentällä MuSa oli aggressivinen, josta myös vastustajan valmennus jakoi tunnustusta joukkueelle TPS:n otteluraportissa: ”Rehellisesti on todettava, että parempi joukkue voitti tänään. MuSa oli erityisesti ensimmäisellä puoliskolla parempi joukkue ja tekivät kolme maalia. MuSa oli aggressivisempi ja parempi kaikilla pelin osa-alueilla. MuSa myös prässäsi korkealta ja teki pelaamisen vaikeaksi.” sanoo John Allen pelin kuvasta.

”Puolustuslinja pelasi kovaa ja hyvin. Ylpeä joukkueesta ja tekemisestä.”, Pires päättää pelin lopputunnelmat.

Sunnuntaina Pori Akatemia P20 suuntaa Kuopioon ja taistelu mitalisijoista Sm-Sarjassa jatkuu. Pelaajat saavat nyt haastetta toisensa perään ja nyt onkin hienoa aikaa pelaajille kun merkityksellisiä otteluita on syksy täynnä. MuSan seuraava kotiottelu on perjantaina 1.9 Wembleyllä, jolloin vastaan asettuu TPK. Ottelua alkaa 18.30. Tervetuloa kannustamaan MuSa voittoon.