Miesten kausi päättyi tappioon kotikentällä – Pires on tyytyväinen kauteen

Musan Salaman miesten edustusjoukkueen kausi päättyi lauantaina kotitappioon Åbo IFK:ta vastaan. Vastustaja oli parempi maalein 0-2.

Lauantaina oli varsinainen jalkapallopäivä. Akatemia pelasi oman ottelunsa iltapäivällä, joten se vaikutti myös edustusjoukkueen kokoonpanoon. Päivään mahtui myös FC Jazzin sarjanousu.

– Akatemialla oli mahdollisuus mitaliin, joten päätimme sitten yhteistyössä Risto Puustisen kanssa miten pelaajat jaetaan lauantaina. Esimerkiksi Miiro Tähkänen tuli kentälle ja pelasi todella miehekkäästi. Hän on 17-vuotias, ja pelaa todella hyvin. Bahri Sargin pelasi hyvin. Molemmat Meroset saivat peliaikaa, ja pärjäsivät hyvin, Pires sanoo.

Valmentaja laskee, että kuluneella kaudella 23 pelaajaa sai peliaikaa.

– Moni nuori on saanut vastuuta. Joukkue taisteli nytkin hyvin. Pallollisessa pelaamisessa varmasti oli kehitettävää, mutta se on normaalia.

Pires on tyytyväinen kuluneeseen kauteen. Edustusjoukkue sijoittui lohkonsa kolmanneksi.

– Akatemia taisteli mitalista viimeiseen matsiin asti. Edustus pelasi hyvin, ja tästä on hyvä rakentaa seuraavaan kauteen.

– Pelaajille kiitos tästä matkasta. He tekivät tästä kaudesta hienon. Meillä oli hyviä yksilöitä, ja todella hyvä joukkue.

Kuvateksti: Musan Salama esiintyi kauden aikana lupauksia antavasti. Jefferson Pires näkee, että kausi antaa hyvän pohjan seuraavaan vuoteen. (Kuva Veganik Photography.)