Mahtava Cup-voitto – sarjapelit jatkuu jo lauantaina

MuSa jatkaa hienosti Suomen Cupissa 32 parhaan joukkoon. Seuraavan eli 5. kierroksen arvonta suoritetaan 16.5 ja kierros 5 pelataan kesäkuun 15.-16.6. Seuraavalla kierroksella mukaan tulevat kaikki Veikkausliigajoukkueet ja samalla kotietu ja arvontakorit poistuvat. 4. kierroksen voitolla MuSa varmisti myös paikkansa Regions-Cupissa.

Regions’ Cup pelataan puolivälierävaiheesta eteenpäin. Kilpailuun osallistuvat kahdeksan parhaiten Suomen Cupissa menestynyttä Kolmosen ja/tai Nelosen joukkuetta. Regions’ Cupin puolivälierien varsinainen runkopelipäivä on 1.7. Välierien varsinainen runkopelipäivä on 12.8. Cupin oppuottelu Tammelassa Superviikonloppuna 20.9 Suomen Cupin loppuottelun yhteydessä.

Lauantaina 11.5 miesten Kolmonen jatkuu pelillä MiFK-pelillä, joka poikkeuksellisesti pelataan Karhuhallissa kaupungin olosuhteiden ollessa vielä talven omaiset. Musan kentälle ei vielä pelilupaa vielä irronnut ja Maarianhaminan joukkueen peliaika on laivayhteyksien vuoksi hyvin rajoittunut.

– Hieno voitto Suomen Cupissa takana ja nyt on sitten palauteltu ja perjantaina illalla treenataan taas. Vastaan Maarianhaminasta on tulossa nuori ja pelaava joukkue, joka sopii meille hyvin. Ennakkotyötä joukkueesta on jonkun verran tehty. Henki on joukkueessa luonnollisesti hyvä ja ollaan heti valmiina alusta asti.

Hallissa on buffetti, jossa kahvia, munkkia ja virvokkeita. Tervetuloa kannustamaan MuSa voittoon!