Musan Salaman kausikorttihaaste 2018


Lähde mukaan Musan Salaman kausikorttihaasteeseen. Nostetaan Wembleyn tunnelma kattoon kasvattamalla viime kauden upeata yleisökeskiarvoa (502 katsojaa/ottelu) entisestään. Haasta mukaan naapurisi, työkaverisi, tuttavasi, sukulaisesi tai ihan kenet vain. Olemme asettaneet kampanjan toteutumiselle tavoitteeksi 600 kausikorttitilausta. Tällä takaamme sen, että viime vuoden yleisökeskiarvo tulee kasvamaan selvästi ja jokaisessa ottelussa on tunnelma katossa.

Kampanjan myötä pääset katsomaan kaikki Musan Salaman kotiottelut ainoastaan neljän ottelun hinnalla, eli kausikortin hinnaksi tulee kampanjan tavoitemäärän täyttyessä 40 euroa.

Mikäli haluat normikausikorttisi tilalle huolettoman VIP-kausikortin, joka sisältää kahvin ja makkaran jokaisessa ottelussa, voit ilmoittaa sen tilauksen yhteydessä. Kampanjan toteutuessa VIP-kauskortin hinta on 79€.

Toimi nopeasti, jotta kampanjan toteutuminen saadaan varmistettua mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Näin varmistat itsellesi edullisen sisäänpääsyn jokaiseen Musan Salaman otteluun Kakkosessa kaudella 2018.

Tutustu Musan Salaman Kausarihaaste 2018-kampnajaehtoihin TÄSTÄ

(Huom! Ehdot hyväksyttävä, jotta tilaus on pätevä.)

Voit tilata kausarin ja uuden, upean "Me Ollaan MuSa"-mukin yhteishintaan 50€ (muki norm. 15€). Mainitse tilauksesi yhteydessä lisätiedoissa, että haluat myös mukin. Mukin saat noudettua seuran toimistolta tai ensimmäisestä ottelusta.Sukunimi tai yrityksen nimi
Etunimi
Kotiosoite
Postinro ja -toimipaikka
Sähköpostiosoite (laskutusta varten)
Syntymäaika ja sotu tai yrityksen Y-tunnus
Kortin laatu
Lukumäärä
Maksutapa


Haluan liittyä samalla Musan Salama ry:n jäseneksi (jäsenmaksu 40€)
Lisätietoja, esim. korttien määrä, jos yli 5 kpl
Olen tutustunut kampanjan ehtoihin ja hyväksyn ne.

Syötä vieressä näkyvät numerot
 


    Huom. et voi tallentaa tietoja, koska tätä lomaketta ei ole vielä julkaistu.