Kortit viuhuivat jälleen Wembleyn kesäillassa, maalit jäivät vain puuttumaan – Kapteeni Puustinen: Tahmeaa oli

Musan Wembleyn perjantai-illassa nähtiin tunteita ja tunnelmaa, mutta ei maaleja laisinkaan kun Musan Salama ja Åbo IFK jakoivat pisteet maalittomalla tasapelillä.

Kotijoukkue oli niskan päällä varsinkin toisella jaksolla, mutta ei saanut lopulta puserrettua ratkaisevaa maalia. Myönteistä lukemissa on kuitenkin se, ettei Salama ole tällä kaudella hävinnyt vielä yhtään sarjaottelua.

Kapteeni Konsta Puustinen ei ollut alkuunkaan tyytyväinen lopputulokseen. Puustisen otteluhaastattelun voit katsoa seuran Instagram-tililtä.

– Oli jotenkin todella tahmea ottelu. Ensimmäisellä puoliajalla ei oikein mikään sujunut. Toisella puoliajalla olikin jo paikkoja, mutta mistään ei saatu sisään.

Kortteja viuhui lopulta kaksinumeroinen määrä. Kapteeni pohti, oliko siinä mahdollisesti muutama liikaakin.

Wembleyllä nähtiin tällä osastolla myös harvinaista herkkua, kun Musan Salaman maalivahtivalmentaja Ville Laiho katseli punaista korttia toisella puoliajalla. Valmentaja Aki Pietikäinen katseli puolestaan keltaista korttia.

– No, se on välillä tällaista, Puustinen sanoo.

Tasapeli oli pettymys

Pietikäinen osasi odottaa ottelusta kamppailupeliä. Prässäys onnistui valmentajan mukaan hyvin ja noudatteli pelisuunnitelmaa.

– Olemme harjoitelleet ja pelanneet alkukauden ajan paljon tekonurmilla. Pallonhallinta on korostunut. Musan kentän nurmialusta on erilainen, ja se on vaatinut pelaamisen suoraviivaistamista, ja tämä näkyy selvästi maalipaikkojen määrässä.

Pietikäinen odottaa jatkossa parempaa hyökkäämistä selustaan pelattavien pallojen osalta. Kenttäpelaajien tukipelaaminen suhteessa palloon vaatii myös parantamista.

– Joukkueen voitontahto on kova. Tasapeli tuntui tänään tappiolta.

Seuraava matsi on suurimmalla osalla pelaajista edessä jo sunnuntaina, kun Pori Akatemia jatkaa kauttaan kotiottelulla.

Kuvateksti: Näillä miehillä Musan Salama avasi perjantai-iltana.